Niin se on taas vuosi hurahtunut. Paljon onkin ehtiny tapahtua, joten on se aika vaihtuakkin! Aamun iloksi koristelin eilen tekemäni täytekakun, juustokakut ja paketoin gluteiinittoman kääretortun. Kiitos Matleenalle tilauksesta=), toivottavasti maistui!

     

Kakku  perus 16 munan. Päällä marsipaania, valkosuklaa spritsaus, pursotukset Flora Vispiä.

Gluteiinittoman kääretortun ohjeen olen saanut aina niin mainolta tädiltäni (Minnalle iso käsi!) eli 4 munaa, lasi sokeria, lasi perunajauhoa ja 4 tl leivinjauhetta. 220 astetta ja tasan 8 min. Laita munakello soimaan, ettei mene yli =). Välissä Flora vispiä, maustamatonta tuorejuustoa, tomusokeria ja mustikkahilloa.

Tämä osaa olla sitten hyvää, Baileys juustokakku. Jostain blogista olen aikani ohjeen ottanu ja sitä ainesten saatavuuden mukaan aina hiukan varioinut. Tällainen tällakertaa:

 

Pohja: puoli pakkaa digestiveä, 80 gr sulaa margariinia

Täyte: Purkki Mascarponea, Purkki vaniljatuorejuustoa, n 1,5 prk Flora Vispiä vaahdotettuna, 3 liivatelehteä, 160 gr tomusokeria ja vaniljasokeria. Plus tietty 1 dl sitä Baileys-likööriä....