Tuo uusi kuivakakkuvuoka kummitteli niin kovasti mielessä, että pakkohan se oli samantien testata! Kokeilin joskus Lapin Kansasta leikkaamaani ohjetta kun kerran olen nyt päättänyt että pitää tehdä aina uusia ja erialaisia juttuja, eikä aina vaan niitä samoja! Ei tullu paha kakku, tuli hyvä kakkuHymy. Niin hienokin tuon vuokan ansiosta ettei tuota kannattanut minun mielestä sen kummemmin mennä koristelemaan. Taisin jäädä nyt koukkuun nuihin vuokajuttuihin, pitää ostaa heti uusia lisää!!



ohje: 3 munaa, 3dl sokeria, 200g voisulaa,1 dl rouhittua pähkinää tai mantelia, 2 dl kermaa, 3/4 tl suolaa, 1/2 tl soodaa, 1 tl leivinjauhetta, 3/4 tl muskottipähkinää, 1 rkl kanelia, 3 rkl kaakaojauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 4,5 dl vehnäjauhoja.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää voisula, kerma ja pähkinät. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Kaada voideltuun vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin tunti.