Pikkuisellani on synttärit sunnuntaina, joten vein tänään hoitopaikkaan täytekakun että saavat sielläkin vähän juhlia. Muuten olisi ollut sama viedä se huomenna aamulla, mutta auto tosiaan jäätyi eilen, joten varmemmin se nyt meni ehjänä perille kun Teijalta saatiin kotiinkuljetus (kiitos Teija the liikennöitsijäSilmänisku).

Kakkutoivomus oli alunperin Salama McQueen, joten tartuin siihen. Jälkeenpäin on tullut toivomuksia lisää: Teletappia, Puuha Peteä, Tuomas Veturia... No sunnuntaina vietämme niitä syntsiä sitten kotosalla joten katotaan mitä siihen keksitään. Reunakoristeluun sain idean sweet cake :lta ja ruutulippuihin Helin Kakuista!

1232030435_ralli2.JPG

7 munan kakkupohja. Sisällä perinteistä eli hedelmää, banskua ja mansikkaa plus Flora Vispiä. Pursotukset samalla ja lakumattoa mustissa kohdissa.

1232030501_rallireuna.JPG

1231956705_HPIM1039.JPG

Kuvan maalasin marsipaanille elintarvikeväreillä sekä pastavärillä. Liput sokerimassasta. Jälkeen lisäsin vihreäksi värjättyä marsipaania "maaksi" kun sitä jäi ruusunlehtien teossa hiukan yli.. Toi mielestäni piristystä muutenkin! Toivottavasti lapset tykkäävät!