Intouduin tekemään kuivakakkuja taas vaihteeksi. Kannattaa tehä heti tuplataikina, kun uuniin kuitenkin mahtuu kaksi vuokaa kerralla! Ja toinen on helppo ja hyvä pakastaakki.

Tiikerikakku



200 gr pehmeä voi tai margariini, 2,5 dl sokeria, 3 munaa, 4 dl vehnäjauhoja, 1 tl leivinjauhe, 1 dl maitoa, (yksi kolmasosa taikinaan: 2 rkl kaakao + 1 rkl vaniljasokeria, tilkka maitoa) 

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen seokseen. Lisää jauhot ja maito vuorotellen. Ota yksi kolmasosa taikinasta erikseen ja lisää siihen kaakao, vaniljasokeri ja tilkka maitoa. Voitele ja jauhota vuoka. Paista uunin alatasolla 175 asteessa n.50 minuuttia.