Tein tällaisen juustokakun täksipäiväksi:



Pohja:puoli pakettia Digestiveä murskattuna, 80 g sulaa margariinia
Täyte: 2 pkt Flora vispi vaahdotettuna, 200g vaniljatuorejuustoa, 160g tomusokeria, 3 liivatelehteä  n. 2 rkl:aan kiehuvaan veteen sekoitettuna, 1 dl Dooleys toffee likööriä.

Ohje: Murskaa keksit muovipussissa kaulinta apuna käyttäen, sekoita murska sulaan rasvaan ja painele seos irtopohjavuokan pohjalle jossa leivinpaperi. Laita liivatteet kylmään veteen n 5 minuutiksi.  Laita pohja jääkaappiin. Vatkaa kerma ja lisää tomusokeri siihen. Vatkaa toisessa kipossa tuorejuusto löysäksi, kiehauta vesi ja lisää vedessä olleet liivatteet siihen. Liruta seos ohuena nauhana tuorejuuston sekaan. Lisää vielä toffee likööri. Kääntele kermavaahtotomusokeriseos mukaan ja kaada täyte pohjan päälle. Anna jäähtyä vähintään neljä tuntia jääkaapissa, mieluiten seuraan päivään.