Tänään sain tehdä kaksi kakkua 90-vuotis juhliin. Aika kunnioitettava ikä, eikö vain! Sain täysin vapaat kädet, toivomuksena oli ainoastaan että kakku olisi maultaan raikas.

Pohjana per kakku on 7 munan kakkupohja, toisessa välissä persikkamoussea, toisessa vadelma-valkosuklaamoussea. Pursotukset jälleen Flora Vispistä, minusta se vaan on koostumukseltaan parasta pursottaa. Jotenkin valmiita kakkuja katsoessani tuli taas mieleen "parantamisen" varaa.. ois ehkä pitäny värjätä osa kermavaahdosta (ehkä päällyspursotukset tai vain tuo sileä pohja) vaaleanpunaiseksi tai violetiksi. Ja toisaalta tuntuu, että tulikohan noita kukkasia liikaa? No nämä on taas niitä juttuja kun on niin kriittinen itse, muut ei välttämättä edes ajattele tuollaisia asioita. Kakku itsessään oli TOSI iso kun täytteitä oli niin runsaasti.  Toivottavasti oli hyvä, ekaa kertaa kokeilen tuollaista täyteyhdistelmää.

Onnea Ainille vielä mahtavasta iästä!