Jottei menisi ihan pelkäksi juustokakkuiluksi tein vaihteeksi appelsiini charlottaa. Näyttää ihan auringolta vitriinissä!

Kuori 2 appelsiinia veistä apuna käyttäen. Siivuta ne ohuiksi siivuiksi. Vuoraa kulho (itse käytin tavallista leivontakippoa) tuorekelmulla ja asettele appelsiinin siivut reunaa vasten. Valmista täyte, kaada se siivujen päälle ja nosta yön yli jähmettymään jääkaappiin.

Täyte: 2,5 dl Flora Vispiä vaahdotettuna, 200 g maitorahkaa, 200 g appelsiinituorejuustoa, 1 dl sokeria, 1 tl vaniljasokeria, 6 liivatelehteä tilkkaan kiehuvaa sitruunamehua liotettuna.

Tykkään että tämä on ihanan pirtsakan makuinen, ainoa vaan että sievien palojen saamiseksi pitää olla tosi terävä veitsi...