Mulla on jo parin viikon ajan haluttanut hirveästi tehdä barbie tyyppistä kakkua, varsinkin kun bongasin Hannan Keittiössä sellaiseen. Ostin kirppikseltä Barbin (kuulema Bratz..?) ja ryhdyin tuumasta toimeen kun tänään onkin taas maanantai - ja siis posliininmaalauskerho! Aattelin tuoda kerrankin minäkin jotain kahvin kanssa purtavaa, saa nähä mitä naiset tykkää!

1235400060_bratz1.jpg

1235400120_bratz2.jpg

 Kakkupohjan tein kuivakakkuvuokaan, jossa reikä soppelisti keskellä. Pohjan jaoin kolmeen väliin ja niihin laitoin taas 2 x persikkamoussea ja vadelmavalkosuklaamoussea. Bratzin alaosan pyörittelin folioon ja tuikkasin keskelle. Vähän jäi "väljäksi" joten tiivistin tytön täytteillä tukevasti seisomaan keskelle. Koristuksissa käytin marsipaania ja pastavärjättyä Flora Vispiä. Vähän kärsi kuljetuksessa kun kakkulaatikon yläosa keikkui Bartzin pään varassa niin että korsetin saumat pääsi vähän repeilemään, mutta ei se haittaaNauru!

...ja tykkäshän ne maalaajanaiset! Ite tykkäsin et ois saanu olla vähän kosteampi, mutta eihän kakku olekkaan parhaimmillaan ennen kuin se saa rauhassa "vettyä". Tämä yksilö hapastiin 5 tuntia täytön jälkeen ja se ei minusta riitä. Joten annan itselleni anteeksiViaton