Vasemmalla : Perus kääretorttu, oikealla Suklainen Kääretorttu (ohrakkaasta)

Perusohje: 4 munaa, 1,5 dl sokeria, 1 dl vehnäjauhoja, 1 dl perunajauhoja,1 tl leivinjauhetta. Paista 225 asteessa 8-10 min, kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja rullaa täytteettömänä jäähtymään. Auttaa siinä ettei halkeile! Kun rulla on soppelisti jäähtynyt, avaa se ja täytä haluamallasi täytteellä ja rullaa takaisin kiinni. Itse laitoin tälläkertaa omenahilloa ja kermavaahtoa väliin.

Ohje ohrakkaasta: 4 munaa, 1,5 dl sokeria, 1 dl ohrakasta, 0,5 dl tummaa kaakaojauhetta, 1 tl leivinjauhetta. Sama 225 astetta noin 7 minuuttia. Täytin nyt aprikoosihillolla ja kermavaahdolla.

Mielestäni näistä "makoisampi" oli tuo ohrakas kun se oli enemmän jotenkin kostea, ei niin kuiva kuin tavallinen malli.. jotenkin leivosmaisemman makuinen. Kokeilen toistekkin kenties jollain mousse täytteellä!