Koska mulla on kameran laturi hukassa, enkä viitsi joka kakun jälkeen juosta pojan mummon luo kakkua kuvaamaan, joudun nyt laturin ilmestymiseen asti tyytymään kamerakännykän "mahtavaan" kuvanlaatuun. Toivottavasti se löytyy kohta, kattokaa nyt tätäki kuvaa..Itku

Eli se perinteisistä perinteisin juustokakku. Ohjekkin on varmaan tullut mainittua ennen mutta tässä vielä resepti:

pohja: 200 g Digestiveä murskana, 80 g voita sulana

Täyte: 2,5 dl Flora Vispiä vaahdotettuna, 200g maitorahkaa, 200 g maustamatonta tuorejuustoa, 1 dl sokeria, 1 tl vaniljasokeria, 6 liivatelehteä 0,5 dl kiehuvaa vettä liotettuna, 1 rkl sitruunamehua.

Päällä kiiwiä ja persikkaa viipaleina ja kiille hyytelösokeria. Hyytelösokeri tehdään kiehauttamalla 2 dl vettä, lisäämällä siihen 1 dl itse hyytelösokeria, kiehauttamalla uudestaan ja 2-4 minuutin jälkeen sen voi jo kaataa kakun päälle. Luonnossa ihan näyttävän näköinen kakku ja perushyvä minun mielestä. Ja ainakin minun vieraatkin tykkäs ( vai mitä Annika ja MinnaNauru?)