Tykkään itse ihan mahottomasti Tiramisusta ihan jokaisessa sen muodossa, joten tein nyt Tiramisukakkua ihan omasta päästäni kehittelemällä ohjeella. Tuli ihan mielettömän hyvää!!!!!

Pohja: 100 g digestiveä murskana, 100 g piparkakkuja murskana, n.80 g sulaa rasvaa

Täyte: 2,5 dl Flora vispiä, purkki (onko se 200gr?) Mascarpone tuorejuustoa, 2 kananmunaa, 0,75 dl sokeria, 1 dl tomusokeria,1 tl vaniljasokeria, 1 dl Frezza Moccaa, 6 liivatelehteä, 0,5 dl kiehuvaa kahvia .

Ohje: Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Leikkaa irtopohjan muotoinen pala leivinpaperista ja aseta se vuokaan. Murskaa keksit pussissa kaulimella, sulata rasva ja laita murskasekoitus haarukalla ja lusikalla tiiviisti voipaperin päälle vuokan pohjalle. Siirrä vuoka nyt kylmään. Vaahdota kerma, siirrä sivuun. Vaahdota munat ja sokerit, lisää tuorejuusto ja vatkaa seos sileäksi. Lisää vaniljasokeri ja Frezza. Liota pehmenneet liivatteet kiehuvaan kahvitilkkaan ja lisää seokseen ohuena nauhana. Viimeiseksi kääntele kermavaahto mukaan. Laita seos vuokaan keksien päälle ja jätä jäähtymään mieluiten seuraavaan päivään. Ite koristelin tummalla kaakaolla,leikkasin pirkkalehdestäNaurusoiroija kuvion tekoon ja kiva tuli. Jälkeen pursotin vielä reunat kermavaahdolla, mutta en kuvannut sitä sitten... Tuli oikeesti ihana ja pehmeä. Eka aattelin että aika lirua on, mutta kyllä se vain hyvin oli yön aikana hyytynyt!