Koska meillä täällä Kittilässä ei ole kirppistä (aatelkaapa sitä puutetta!) ja kaapeissa ois vaatteita joita ei pidetä niin ideoimme äitien kanssa vaihtokirppisnyyttärit, jossa raha ei liiku- vaatteet vain. Laitettiin jo reilu kuukausi sitten päivä lukkoon, jottei idea jää vain "hautumaan" ja niin me viime viikon lauantaina sit kyseiset kekkerit järjettiin Annikan luona. Ilma oli mitä parhain ulkonaolemiseen. Kaikki toivat jotain syötävää/juotavaa vaatteiden lisäksi ja lapsoset saivat temmeltää keskenään. Vaatteet oli laitettu peittojen päälle ja kukin sai ottaa vaatteita mistä halusi jos halusi. Välillä käytiin aina syömässä=). Päivä oli NIIIIIN onnistunut, taatusti otetaan uusiksi!! Annikan blogissa onkin enemmän tarinaa siitä päivästä...

 

1242756444_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meitä oli vajaat kymmenen äitiä ja ainakin samanverran lapsia. Kaikkilla poikia=). Mistähän me niille tyttökamut saadaan sitte isompanaYllättynyt... Pöytä notku herkkuja, oli mm. alkoholitonta boolia,limua,kahvia, pillimehuja,mangojuustokakkua, sitruskakkua, salaattia ja patonkia, rahkaa, sipsiä, suklaata, hedelmäpastilleja, marjapiirakkaa ja suklaakakkua jonka minä toin ja siitä ohje seuraavassa:

SUKLAA JUUSTOKAKKU

1242756495_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja 3 munan kakkupohja 28 cm irtopohjavuokaan.

Mousse: 5 dl Flora Vispiä, 2 dl Turkkilaista maustamatonta jugurttia, 200g maustamatonta tuorejuustoa, varmaankin 15 tryffelipalloa ja kymmenkunta After Eight suupalaa(ne mitä mulla oli kaapissa=) yhdessä sulatettuna mikrossa, 4 liivatelehteä ja 1,5 dl tomusokeria.

Pohja ois saanu olla "kosteampi" tai siis edes vähän kostea. Ens kerralla kostutan sen vaiks kahvilla ennen moussen päälle kaatamista.