Näin se kesäloma toimii...=)=) kakkuja tehdessä siis=). Viime viikon kierreltiin asuntoautolla Etelä-Suomea ja nyt kotona. Vielä on pari viikkoa lomaa Kanttiinista ihanan Emman hoidellessa minun putiikkia! Kakuista on kuitenkin paha päästä eroon, sillä jo eilen lenkillä käydessäni bongasin kamalasti hilloja polun varrella niin meänhän piti Iiron kans lähteä aamulla heti traktorilla suolle kakkuhillat poimimaan. Pienestä se on opetettava lapsikin raatamiseen=)!

Näin sitä vanhalla Fordilla posotetaan pitkin naapurijänkkää. Mie välissä avitan narusta vetämällä=). Oltiin tosi optimistisia ku otettiin peräkärry mukaan suursaaliin toivossa=)=)

Alaikäinen poimijani ihmettelee kuinka ISOJA ne hillat onkaan!

Ja loput hoitaaki sit äiti! Kuva ei siis ole tammikuulta 2007 vaan ihan tunnin takainenNauru. Kameran asetukset meni vaan sekaisin akkua ladatessani.. Neljän munan pohja ja väliin laitoin banaania ja mansikkaa sekä kermarahkaa. Kerman makeutin hermesetasnesteellä, kun en tykkää nyt tällä hetkellä sokerista..Iiro tuli ihmettelemään kuin ne hänen hillat nyt on menneet kakun päälle ja oli sitä mieltä lujasti et oon laittanu ne VÄÄRIN PÄIN kakkuunYllättynytYllättynyt!!!

Mie en yhtään tiä kyllä kuka tämän syö, täytyy alkaa kutsua ystäviä kylään vissiin!