Hillaa siellä, hillaa täällä. Hillaa mulla kaakun päällä=). Tällä kertaa nostin hillat juustokakun päälle. Voi nam, sanonkoNauru! Soppii hyvin aiheeseen tuo ite maalaamani tupasvillalautanen (osa isompaa tekemääni astiastoa) kun jänkät on notkollaan marjojen lisäksi juuri noita kyseisiä suokukkasia.

1249412739_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aattelin et koska hilla itessään on jo niin hyvää että tähän ei saa laittaa ko se ihan yksinkertaisin juustokakkumassa eli 1 prk Flora Vispiä, 1 prk rahkaa, 1 prk tuorejuustoa, 1 dl sokeria (korvasin hermesetaksella) ja 1 tl vaniljasokeria, 6 kpl liivatelehtiä. Lisäksi lurautin pari tl sitruunamehua mukaan.  Kun oli jäähtynyt ladoin hillat päälle ja keittelin 1 dl vettä + 0,5 dl hyytelösokeria kattilassa ja sudin pullasudilla päälle kiiltoa antamaan. Ai niin, laiskuuksissani en jaksanu murskata keksejä pohjaa varten vaan leikkasin sokerikakkupohjasta ohkasen kerroksen, jonka kostutin kevyesti appelsiinimehulla ennen massan laittoa. 

Ja oli se kyllä hyvääNauru