.. tai tarkemmin marjainen hedelmäkakku marenkireunoilla. Tilasin Suurikuusta Grayn Anatomian 2 tuotantokauden lisäksi Timo Aleniuksen Mestarikakkukirjan ja siellä komeili tällainen "Hedelmäkimarakakku". Aattelin  heti kokeilla kun tuli vielä soppelisti 75-vuotiskakkutilaus, johon toivottiin nimenomaan hedelmäpäällystää.

Kakku on tavallinen vaalea 7 munan sokerikakku ja väliin laitoin hedelmä- ja mansikkapyreitä vaniljakermarahkoineen. Päällä ihan omasta pihasta poimittuja mansikoita (niitä kypsyy vieläki), vattuja sekä mustaviinimarjoja. Kaupan hyllyltä puolestaan on persikat ja kiiwit..yllättäen=). Hyytelösokkeria valelin vielä päälle ja laatan tein marsipaanista hopea-ja kultasprayta lisäksi käyttäen.

Reunoille sivelin kermaa mutta lisäksi tein nuo marengit eli 1 dl valkuaista, 2 dl sokeria ja 1 rkl perunajauhoa. Reilun tunnin kuivuivat uunissa ja jäähdyttyään ladoin ne kakun reunaan kerman päälle. Lopuksi vielä nauha ja avot- oikein hauska lopputulos minusta. Vähän erilainen ko aina. Sankarikin tuntui olevan tosi tyytyväinen, saa nähä sitte mausta.

Onnea Lainalle upeasta iästä!!!