No nyt olen minäkin saanut tehdä elämäni ensimmäiset hääkakut, ihanaa!! Kaameasti jännitin, mutta olen kyllä kieltämättä oppinut tosi hyvin organisoimaan hommat ja esivalmistelemaan kaiken niin hyvin että sarjatuotanto sujui yllättävän hyvin. Oman tädin häihin siis nämä kakut meni ja itsekkin niitä olin siellä syömässä. Häiden teemana oli lappi ja ruska, joten hillakakuthan se oli tehtävä!

Confetista olen aikani tilannut tämän telineen, joka oli nyt mulla ekaa kertaa käytössä. Kolleega kaveri Kemissä on sitä kerran lainannut. Kiva moderni vaihtoehto minusta sille perinteiselle!

Kakkuja oli yhteensä kuusi, yksi pieni kolmen munan, 3 kpl viiden munan kakkuja ja 2 kpl seitsemän munan kakkuja. Väleihin ei laitettu hilloja vaan mansikka- ja hedelmäpyreet kermavaahdon kera. Hillojen päälle tuli hyytelösokeria vähän kiiltoa antamaan ja reunat on Flora Vispiä rahkalla terästettynä. Pursotukset tein lehtityllalla.

Siinä vielä lähikuva joutsenista, jotka tein Ullan Unelmakakkukirjasta otetun mallin mukaan koristemassasta. Päälle suihkin helmiäistä ja vähän glitteriäkin. Joutsenista tuli kieltämättä vähän liian isot, ensikerralla teen pienemmät...

 

Jaanalle ja Jamille kiitos ihanasta hääjuhlasta ja paljon onnea yhteiseen elämään!!!