Uuden Kotilieden ja ystäväni Johannan innoittamana tein tänään tryffeleitä. Tosi makeita tuli!

Resepti on siis uusimmasta Kotilieden numerosta, hiukan mukaillen tein: 200 g tummaa suklaata, 50 g pehmyttä voita, 3 rkl kuohukermaa, 3 rkl appelsiinimarmeladia, 1 rkl appelsiinilikööriä (jätin pois). Ohjeesta poiketen jätin kiehuttamiset ja keittelemiset pois ja sulatin suklaan ja voin mikrossa, lisäsin kerman ja marmeladin. Valutin massan puhtaaseen kuppiin ja laitoin jääkaappiin jäähtymään kolmeksi tunniksi.

Jäähtymisen jälkeen otin lusikalla massaa ja pyörittelin palloiksi. Kieputin kaakaojauheessa ja laitoin karkkivuokiin. Koristehelmi pisteenä i:iin päälle!

Lisäksi tein sydämisellä silikonivuokalla tällaisia pieniä konvehteja. Tumma on Pandan Peach-suklaata ja valkoinen ihan vaan pandan valkoista. Nam=)