Tällaisia koristeita tein yo-juustokakkujen matkaan. Parempi että asiakkaat itse laittavat koristeen kakun päälle ennen tarjoilua, kiillekakku kun alkaa "sulattamaan" marsipaannikoristetta kuitenkin melko pian. Säilyypähän nätimpänä pidempään=)

Pohja: 200 g digestiveä murskana, n. 80 g sulaa margariinia

Täyte: 2 munaa vaahdotetaan 1,5 dl sokeria, 200 g vaniljatuorejuustoa, 4 dl vispikermaa vaahdotettuna,, 130 g valkosuklaata-puolet sulatettuna, puolet muruina, 5 liivatelehteä tippaan kiehuvaa vettä liotettuna. Anna jäähtyä pari tuntia ennen kiilteen tekoa.

Kiille: 2 prk mustikkabonaa, 0,5 dl sokeria, 5 liivatetta

Anna jäähtyä seuraavaan päivään.

Paljon Onnea tuoreelle ylioppilaalle!