On se jännä miten nopeaa tuo loma aina hurahtaa..nyt olikin kivat ilmat ja muutoinkin mukavan rentouttava loma. Kiva tulla silti takas työhön, josta aidosti tykkää. Voishan sitä olla asiat toisellakin lailla...Hauska ollu huomata miten tälläkin blogipikkuisella on kävijöitä, uskomattoman moni on tullu kyseleen että miksei blogi päivity... No nyt taas tsemppaan ja ihan uudella vireystasolla touhuan, joten enköhän mie saa tätäkin aina päivitettyä...promise !!

Laitan seuraavaan postaukseen kasan kuvia ennen ja jälkeen loman kakkuja. Nyt kuitenkin tämmöinen lomakollaasi, pieni kuvapläjäys mitä ollaan Iiron kaa touhuttu!

Eli kuten näkyy niin touhuttu on! On tehty pientä pintaremonttia, käyty usesti paikallisessa liikennepuistossa, Kalajoen hiekkasärkillä kera hyvän ystävän Ronin ja herkuteltu ja paljon! Jopa niin paljon että äitikin kuuli töihin mennessään että ompas kuulemma tullu Kanttiinin tytölle "tervettä pyöreyttä" loman aikana. No joo, eilen sit ostin vuoden salikortin joten siinä sitä on taas työstämistä...ei käy aika pitkäksi. Tädille oon luvannu et juoksen puolimaratoonin reilun kk päästä. Saapi nähä pääsenkö maaliin vai jäänkö välille. Kerron sit teille kuin kävi! Niin ja ajoin mie pienimuotoisen hirvikolarinkin, vähällä selvisin kuten ekasta kuvasta näkyy!

Kanttiiniahan pyöritti ansiokkaasti heinäkuun Emma, joka oli siellä viime kesänkin. Hyvin meni niinku aina ennenkin ja asiakkaat olivat tyytyväisiä. Viimeisellä viikolla pyörin kaverina (seurana lähinnä) Kanttiksessa, koska Emma halusi laulella ja soitella polin asiakkaille. Onko vähä monipuolinen työntekijä Helillä häh??

Eikö olekkin ihanaa kun alkaa kohta syksy?! Kiva kun yölläkään ei enää aurinko paista, pystyy jopa normisti nukkumaan! Ja muutenkin, Kanttiinin tyttö on ehottomasti Syksyn Lapsi.