No niin, hurahdus on taas tapahtunut. Tai oikeastaan montakin hurahdusta. Yks niistä on lasinsulatus, jossa oon käyny nyt vain kerran ja oon saanu purra hampaita yhteen etten oo heti menny tilailemaan satojen eurojen arvosta "tee se itse -kotona lasihommia" työkaluja ja laseja.. Sen verran kivaa hommaa oli! Laitan kuvia heti ko saan juttuja uunista ulos! Muutenkin elän hullutuksesta toiseen: milloin se näyttäätyy huovutuksena, ompelemis intona, muovailuna, paperinaruina, kahvikasseina.. kaikkia hetki- kunnes taas tulee uus hurahdus!

Toinen uusi hurahdukseni on koruaskartelu. Kaveri siihen ensin hulvaantu ja mie jälkijättöisenä vasta hiljalleen, mutta niin on kivaa hommaa sekin. Ystäväni Annikan tuotanto on jo sen verran massiivista, että sain Kanttiiniin hänen korujaan jo ihan runsain mitoin myytäväksikkin. Alempana kuva siis Kanttiinissa olevista Annikan koruista, tervetuloa vaan jouluisille koruostoksille!

Ittellä on ollu Juju-kerhosta aiemmin tilattuna korupakkaus ja aloin kans kokeilemaan Annikan neuvojen mukaisesti kuinka niistä sais nättejä koruja (itselle, ainakin vielä ) aikaiseksi. Ja saihan niistä yhden Sinellin tilauksen, sekä Annikan korupakilla vierailun jälkeen  :) . Eli alempana näkyy omat ittetehdyt uudet lempparikorvikset:

Ja parit käsikorut: Ylemmän annan äidilleni, alemmat menee ihan itelle:

Ja eilen kun vielä piipahdin Tukussa Rovaniemellä, täydensin vielä koruaskarteluvarastoa ja nyt mulla on jo melkoinen satsi kans näitä, joten sori vaan sukulaiset ja ystävät- tänä jouluna saatte sit lahjaksi koruja