Koska lompakkona käyttämäni Marimekon pussukka on liian pieni, varsinkin kun sinne pitää saada tungettua korttien ja kolikoiden lisäksi myös puhelin ja muutama meikkikin, niin minun piti saaha uus- isompi. Ja kun sellaista mieleistä ei ollu kaupoissa tarjolla ainakaan näillä leveysasteilla niin tein ite. Tuo eka kuvioinen on siis nyt uus lompsani :) . Killumaan vetskariin laitoin lasinsulatuksessa tekemäni lasiriipuksen. Tapani mukaan innostuin taas hiukan liikaa ja tein muutaman ylimääräisenkin. Lompakkotarkoitukseen ehkä tuo paksumpi kangas on vaan parempi kuin ohut, varsinkin kun pussukoissa ei ole vuorikangasta ompelijan epäpätevyyden vuoksi. Sen opettelen laittamaan seuraavaksi. Nyt vasta tein tämmöset koeversiot ja näillekkin on jo saajansa ystäväpiiristä.

Fimomassasta tehin laatat roikkumaan näihin sydänpuusukoihin, niihin saa omistajan nimen tai minkä tekstin nyt vaan haluaa tekstailtua ja lakkaa päälle sit vaan niin teksti pysyy ja laatta säilyy valkoisena.

Sit vielä pari tämmöstä lappihenkistä kun oli tuota nauhaa ja virtaa.

Ja lisäys 6.3... Jäi pikkusen kaihertamaan tuo vuorittomuus, joten piti vielä kokeilla. Mummon verhoista tuli siis ainakin yksi tällainen pussukka: