Kyllä kevät on ihmisen parasta aikaa, eikö?! Mie ainaki olen virtaa niin täynnä etten tiä mihin aina sinkoaisin milloinki. Enkä ehkä vähiten siksi, että töihin minulle on tullut kaveriksi työharjoittelija Veera, joka on jo parissa viikossa osoittautunut tosi taitavaksi leipuriksi ja hänellä on selkeästi silmää näihin hommiin. Ja hienosti hoituu myös asiakaspalvelu kassalla! Hassua että MINULLAKIN on siis työkaveri- soma ko on joku kenen kans rupatella ja touhuta, pienestä tilasta huolimatta ollaan tultu oikein hyvin toimeen.   Veeran vuoksi mulle jää aikaa ajatella muutakin ko päivästä toiseen ehtimistä ja selviämistä- nyt sain Kanttiksessa jo yhen maalausprojektin tehtyä (Hinnastotaulu :) mikä on venyny about kolme vuotta... Lisäksi hänen innostamana sain aikaiseksi Facebook-sivun oikein yritykselleni, nyt ollaan siis nykyaikaisia! Ei muuta ko sinne Tykkäämään!

Kevään aikana järkätään kaikkia tempauspäiviä eli kotipakettimyymistä; nyt meillä on ollu mm. Pulla perjantai, Keksi keskiviikko, Muffinssi maanantai tai miten ne nyt menikään heh... Lisää tämmösiä siis tulossa ainaku keksitään vaan jotain kivaa. Eilen laitoin Veeran perässäni kakun tekoon ja näin hieno oli harjoittelijan eka täytekakku (lupa postaukseen saatu :) kotiaan viemisiksi- itse teki ihan kaiken, ruusutkin. Mielestäni koripunos onnistui upeasti ekakertalaiseksi. Heli on ihan mielettömän ylpeä! Tämän innoittamana hän "pääsi" myös osallistumaan tilauskakkujen tekoon, siitä lisää huomenna kun postaan viikon kakut.

.

Ja sitten niitä koruhommeleita. Annika-ystäväiseni kanssa askarreltiin viime viikonloppuna yhdessätuumin, minä pussukoitani ja hän koruja. Näitä hänen tekemiään Maatuska-korviksia löytyy siis nyt Kanttiksesta kans.

...eikö oo ihania??

By the way, Virkkukoukkusen magneetit, pinssit ja tiskiliinat on tulleet kans nyt myyntiin. Hauskoja aforismeja elämää piristämään ja kotia koristamaan!

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille, ite lähden kaverin kanssa huomenna Särestöniemen hiihtoon, joten saa nähdä miten tytön käy. Matkaa siis noin 35 km.. Pitäkää peukkuja mulle :)