Hitaasti mutta varmasti kehitän Kanttiinin liikeideaani eteenpäin ja pikkuhiljaa alan olla siihen hyvinkin tyytyväinen. Ihana kun on oma mieluista juttu mitä pakertaa! Nyt siis minulla on siellä kahvikone, joten valikoimassa on myös espresso, cappucino ja cafe latte. Tarkoituksena on laittaa muutama makusiirappi valikoimaan mukaan, niin saa myös makuavariaatioita kahveihin.

Lisäksi minulla on ollut jo joulukuusta lähtien Virkkukoukkusen tuotteita myynnissä, tässäpä kuva lähemmin mitä tuotteita ja millaisilla teksteillä on tarjolla. Erittäin ihania juttuja äitienpäivääkin ajatellen!

Kanttiinissa on myös myynnissä Kittiläläisen HillaWillan tekemiä uniikkeja kortteja, kuin myös nyt näitä ihania muffinssikasseja ja nuppineulatyynyjä. Käykääpä kurkkaamassa hänen blogiinsa, sieltä löytyy kaikkea ihasteltavaa!

Tulevasta äitiepäiväkakkuhärdellistä vielä sen verran, että jonkun verran mahtuu vielä tilauksia. Mahottomia määriä en pysty ottamaan ihan jo kylmäkaappitilan rajallisen määrän vuoksi. Viime vuonna tein hedelmäkakkuja, tänä vuonna äitienpäiväkakut saavat pinnallensa kruunun ja ruusut , sillä eiköstä jokainen äiti tai mummo ole kruununsa ansainnut.