Mie olen kyllä niin ylpeä tuosta minun harjoittelija Veerasta, siitä on kuoritunu ihan mahottoman hyvä paakari- jälki on minun mielestä tosi hyvää ja tarkkaa! Kumpa itekki oisin ollu noin alussa jo noin hyvä, mutta kyllähän se niin on että työ tekijäänsä opettaa. Niin minua kuin häntä. Äitienpäivänä tehdyistä kakuista jo huomasin viimeistään hänen taidot, kun tajusin etten erottanut itseni tekemää kakkua hänen kakuista!  Ja niin ihanaa on katsoa vierestä ja seurata, kuinka ylpeä hän on itse tekemistään kakuista, koristeista ja oppimistaan asioista!!!  Koen onnistuneeni sitä kautta myös työnohjaajana, mikä taas on ihana onnistumisentunne sekin. Miksköhän kaikki nyt on vaan niin ihanaa taas , menee ihan ylihössöttämiseksi koko blogin pito..

Mutta asiaan siis....Veera teki Oliverille 4 v kakun. Onnea Ihan Oliver vielä tätäkin kautta, olet todellinen sankari ja aivan mielettömän reipas pikkumies

Veeruskan tekemä peruskermis tilaukseen

Ja sitten jotain minunkin tekemääkin, kakkua Joonalle ja Danielille. Kakun tilaajalla oli visio kakusta valmiina, sekä kuvalinkki Kermaruusun blogiin, joten idea on siis täysin sieltä. Mie vain hiukan muokkasin sitä ja toteutin sen.

Paljon onnea kaikille sankareille!!!!