Minun ploki on ollu kuulkaas ihan jumiksessa selaimesta johtuvien ongelmien vuoksi, enkä ole päässy tänne postailemaan mitään aikoihin. Nyt se taas toimii, joten postailu alkakoon!!  Sunnuntaina laitan läjän eri kakkuja tänne kunhan saan ne kuvattua ja purettua, käykääpä sitte kurkkaamassa taas!  Mutta nyt pikku linkkivinkki postaus tähän rakoon..

Annika ystäväiseni on avannut viime viikolla Kittilän Teletaloon uuden jutun täällä Kittilässä, eli Hoivahuone Pingalan, kannattaa ehottomasti poiketa sivuilla tutustumassa ja ilman muuta paikanpäälläkin, jos haluaa rentoutua ja ottaa aikaa itselle kaiken arjen touhotuksen keskellä..  Tietoa lisää löytyy klikkaamalla --> www.hoivahuonepingala.com . Maalasin hälle muuten alla olevan taulun lahjaksi liiketilaan, oon niin tykästyny nyt tuohon maalaamiseen..  Ja se taulu kun tahtoi hälle sinne mennä- se siis oli sinne tarkoitettu

Kesällä "taideateljeenani" toimi upouusi terassini, nyt syksyllä sitä virkaa toimittaa ihana takkahuoneeni, jonka käyttötarkotus on ollu "hieman" hukassa ja hakusessa. Iso takka ja käynti tuonne ulos terassille ja mie pöljä meinasin kuntosalia ittelleni siitä! Hukkaan meni se huone näillä lihaksilla ja sillä ajatuksella koska crosstrainerinkin isoin työn on ollu kuivatella pyyhkeitä.. Ateljee on paljon kivempi, rauhoittavampi,  eikä tuu ees hiki jo pelkästä ajatuksesta.

Tämä taulu tässä sitten on hyvin henkilökohtainen mulle, se on minun oma "terapiataulu",  missä pääosassa olen minä, vanha kotitaloni ja muutkin elementit siinä omaavat taustansa. Tästä ei tämän enempää... Iso on kuten ylläolevasta kuvasta näkyy.

 

Ja sitten toinen uusi, ihana, raikas blogi löytyy osoitteesta One Life, Live It. Sitä pitää aina niin ihanainen Veera, joka reilun kuukauden päästä taitaapi lähteä kohti Torniota asustelemaan, ja jota mulla on jo nyt valmiiksi ikävä . Se on niin hyvä tekeen kaikkea mihin alkaa ja toivonkin (luulen), että kakkujuttu jatkuu hälläkin jossain määrin sitten kun sinne asettuu. Blogista saa aika soman kuvan nuoren naisen elämästä ja ajatuksista, ja sitten pääsee seuraamaan vielä Veeran kätten jälkiäkin.

Tässä sitten vielä muutamat korut mitä askarreltiin  heinäkuussa massasta Veeruskan kanssa:

Enkelin siivet...

Bling Bling lehdykäiset...

Sunnuntaina sitten luvassa kuvia ja postausta mm.

60-v kakkuja, 50-v kakkuja, monet voileipäkakut, raitiovaunukakku, Ristiäiskakkuja kengillä, vauvalla sekä vaunulla, Salama-autokakku maalattuna marsipaanille ja auton muotoisena, Salama ja Jasu kilpailemassa-kakkua, prinsessakakkua, tissikakku, spiderman.... Ollaampa siis kartalla!!