Mulla on uus vanha kamera. Tai siis ei tosiaankaan oo uus kamera, vaan isäni vanha... Hän oli tiputtanu sen moottoripyörän päältä asfaltille ja minä sain sen omakseni (kiitti vaan) ja korjautin, joten nyt on oikein järkkärikamera vastaamassa tän blogin kuvista!! Ihanaa, oon ihan intona jo pelkästään siitä, että äskein postaamani vaaleanpunaiset kakut olivat ihan oikeen värisiä, ei mitään kellastuneita kauheita- hyvä hyvä! Voi olla et innostun kuvaamaan tänne jotain muutaki kakuista poiketen. Aattelin, josko rohkenisin kuvata ja postata tänne mm.  tekemäni "pienet" pintarempat täällä minun "lukaalissa". Katotaan onko mulla rohkeutta siihen  .

RÄPS!

Ja sitten voin vain todeta että menipäs se puoli vuotta nopeasti! Veera on nyt aikansa Kanttiinissa suorittanut ja muuttanut takaisin Tornioon. Ikävä on kova tyttöä, kyllähän sitä pienessä tilassa kun ollaan niin tosi tutuiksi tulee jo väkisinkin ja suuri apu hän olikin. "Lopputyönään" hän teki kirjasen, johon printattiin kaikista hänen tekemistään kakuista kuvat, joten on sitten mitä näyttää työnhakupaikoissaan kun tulevaisuudessa sieltä perältä töitä hakee, ja kun pitää osoittaa kuinka hienosti hän tuossa ajassa oppi uutta ammattia. Hyvä Veera, olen edelleen ylpeä sinusta . Hän sai tietotaidon lisäksi mukaansa mm. Ullan kakkukirjan, paljon pastavärejä, tyllia ja muutamat muotit ja vuokia, joten varmasti tullaan vielä näkemään ja kuulemaan hänenkin kakuista. Muutenkin oli tosi positiivinen kokemus elämäni ekasta omasta työharjoittelijasta, aattelin et tilan ahtaus on este tähän, mutta ei. Hienosti meni, toivottavasti joskus joku innokas leipuri haluaa myös tulla minun kans tänne touhuamaan! En ole siis turhaan käyny koulutukseni jälkeen ekassa työpaikassa Työpaikkaharjoittejan ohjaaja koulutusta - siitäkin varmasti oli apua siihen miten suhtautua uuteen ihmiseen, joka opettelee täysin uutta juttua. Kyllä kaikella on tarkoituksensa, aikansa ja paikkansa. Silläkin oli!!

***

Koska mulla kuuluu nykyisin valikoimiini erikoiskahvit, hommasin nyt muutaman makusiirapin cappucinoja, ja varsinkin latteja maustamaan. Tällähetkellä listalta löytyy mausta suklaa ja vanilja. Muutaman muunkin maun meinasin ens viikolla tilata.

Jäätelövaunua en ota pois talveksikkaan, kun se niin hyvin löysi paikkansa Kanttiinin pikkutilasta etten näe siihen mitään järkevää syytä. Eli Valion pallojätskejä tötteröinä ja annoksina saa vieläkin. Makuvaihtoehtoja on vanilja, suklaa, mansikka, mangomeloni ja lakritsi.

Kuva hinnastosta, kun nyt kuvaamisen makuun oon päässy

 

Ja tässäpä minun ikiomat Kanttiinin maskotit, kuvan ottamiseen ja täällä julkaisemiseen on jokaiselta lupa pyydetty ja saatu. Vaikka Veera lähti niin on mulla aina nämä minun pojat kuitenkin