Viime toukokuussa saivat äitienpäiväkakut koristeeksi päällensä kruunut, joten nyt teemailusta innostuneena laitan isänpäiväkakkujen päälle tämmöset vähän sekavat hirvenpäät! Tai jos ei iskä oo ihan hirvimiehiä, niin sitten mennään perusruusuilla. Ja punasilla, koska nyt ei aina iskälle sinistä- eihän?  Taiteilin tällaisen malliksi niin tiedätte mistä puhun . Eihän tuo ihan oikeasta hirvestä mene, mutta se onkin taiteilijan visio tästä luomakunnan mikälie kuninkaasta nyt onkaan... Vaikka pitäis minun paremmin tuo osata muovata, kun vuosi sitten karahutin autolla tuommosen päällekkin.

Laattaanhan voin sitten kirjottaa ihan mitä vaan; Onnea pappa tms. Isänpäiväkakkutilauksia otan vastaan torstaihin asti.  Hinnaks näille hylakermaan tehdyille kakuille nyt laitan vaikkas


12 hengen kakku 38 €
9 hengen kakku 34 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 13%. Haku olisi sitten lauantaina Kanttiinista klo 12-15 aikana.

Ja mikseipä isälle tai papalle vois viedä lahjaksi vaikka luudan? Eiköhän tuota luntaki jo kohta tule?  Näitä on enemmänkin kuin nämä tässä kuvassa mutta tyyli on sama!

Ja tästä viikosta on pakko mainita sen verran, että anteeksi kovasti kun itse Kanttiini on ollu auki ihan miten sattuu. Jokapäivä se on kuitenkin edes sen 4 tuntia auki ollu mutta kuitenkin.  Ensin tuli Iiro kipeäksi ja sitten minä. Tässä tämä yrittäjyys ei ookkaan niin kivaa, kun ei voi vain ottaa ja levätä, soittaa saikkua ja pötkötellä kotona. Hoidin ne tilaukset , jotka on tulleet ajoissa, mutta uusia en uskaltanut ottaa kun en tienny miten kykenen ne hoitamaan. Anteeksi siis niille joille jouduin sanomaan ei. Liian usein en ole kipeänä, 1,5 vuotta sitten viimeks. Iirokin on aina niin reipas ollu, että täytyy olla äitinä kiitollinen siitä kuinka vähällä sairastamisella me ollaan päästy. Nyt "levätessäni" mulla onki ollu aikaa sitten tähän nettitouhuun ja tuon "nettikaupankin" sain tämän takia aikaiseksi. Eli kaikella on tarkoituksensa, myös tälläkin!