Sain tänään Kakkuterapian Tanjalta tällaisen tunnustuksen blogilleni. Kovasti kiitän ja kauniisti kumarran

 

Tähän tunnustukseen kuuluu vähän tehtäviäkin:

1. kiittää tunnustuksen antajaa

2. kertoa kahdeksan asiaa itsestään, joita ette vielä ehkä tienneet

3. jakaa tunnustus kahdeksalle blogille

4. kertoa tunnustuksesta heille.


Mistäköhän alkaisin kertomaan :)

 

1. Kävin elämäni ekan kerran oikeassa jumpassa noin pari kuukautta sitten ja hurahdin siihen(kin). Yllätys ...
 

2. Olen ajanut Levillä taksia monena vuonna ennen lapseni syntymää- yötä päivää. Yhden vuoden ajoin sitä päätyökseni isälleni kun hän oli sairaslomalla onnettomuuden vuoksi. Pidin muuten ihan mahottomasti siitäkin työstä! Taksiurasta huolimatta minut on käräjillä tuomittu joskus "nuorena" törkeästä liikenteenvaarantamisesta päiväsakkoihin... :) Lisäksi mulla on ollu moottoripyörä jolla olen ajellu edestakas Suomen maata. Joku päivä vielä omistan sellaisen taas!

3.  Kotini on kuin hävityksen kauhistus. Kaikki tämä touhuilu vie veronsa ja yksi siitä on se, että kotini on aina sekaisin. Siivoustaitoani voi hiukan kuvata se asia, että asuessani lapsen isän kanssa vielä yhdessä hänen äitinsä palkkasi meille siivoojan aina välillä... Nykyään suhtaudun tähän(kin) jo huumorilla mutta silloin se saattoi vähän ärsyttää ...


4. Omistan kaksi omakotitaloa ja ikivanhan auton, jonka tärkein tehtävä on kuljettaa minut kaupan ja hoitopaikan kautta työpaikalle. Ilmastointilaite huutaa kovemmin kuin radio. En ole materian perässä juokseva ihminen laisinkaan.

5. Kaivuri-kissamme piti olla poikakissa, mutta leikkaukseen viedessämme Iiron kanssa kuulimme eläinlääkäriltä sen olevan tyttö. Iiroa tämä tosiasia harmittaa yhä kovasti.

 

6. Minulla on isäni kanssa huomattavasti pienempi ikäero kuin pikkuveljeni kanssa. Pikkuveljeni kanssa ikäeroa on 24 vuotta ja isäni kanssa 18. Isä on meillä yhteinen.

 

7. Ala-astetta käydessäni meidän luokalla oli vain 4 oppilasta. Keväällä saimme aina viikon loman koulusta kun jäät lähtivät Ounasjoesta emmekä päässeet kulkemaan jokea yli. Lauloimme koulun kanssa eri kunnanviraston tilaisuuksissa, jotta saisimme sillan lossin tilalle ja siten turvallisen koulutien. Ja kyllähän met saimma. Surimma vain kovasti, että mukava lossimies menetti työnsä, joten ei se lossi ollukkaan niin hyvä juttu.

8. Mulla käy aivot ylikierroksilla. Tekis mieli tehä sitä ja tätä ja tuota ja olen visualisoinut päässäni jo ainakin 20 juttua mitkä pitäs tehä mieluiten nyt heti. On turhauttavaa huomata että keho ei pysy matkassa.

 

Ja tässä blogeja, joille tunnustuksen annan eteenpäin :)

 

1. Tekevät Kädet

2 . Unohdetut ja salatut ajatukset

3. Ei niin vakavaa

4. Kukkutimurusia

5. Kirsin Keittiössä

6. Tärpätti

7. Karamelli Cakes

8. Viides villahousu ja muita tarinoita


Nämä seuraamani blogit eivät kaikki todellakaan ole kakkublogeja vaan ihan muutakin niistä löytyy.
Tää oliki hauska tunnustus, vähä erilainen :) Kiitti antajalle!!

ps. Hassua miten tuon tunnustuksen tyttö on ihan minun näköinen :) eikö ookkin??