Hitaasti, mutta varmasti minä laajennan toimintaani. Koska toimitila on fyysisesti täysin täyteen jo tumpattu, niin minun on pakko laajentaa bittiavaruuteen! Olen saanu ihan mahottomasti kannustusta ja kyselyjä siitä, miks en vois lähetellä myymiäni tuotteita postitse. Tuo eilinen Paikkakunnan Paras-kunniakirjaki minua tsemppas niin mahottomasti, että nyt jos koskaan kokeilen tämänkin. Olen aatellu etten mie kehtaa, suututan ihmisiä jokka myös nettikauppaa tekee, tai koen että suutari pysykööt lestissään.. Mutta nyt oon vahvistunu ja rohkaistunu ja tiedän, että tämäkin voi ihan luonnollisena jatkumona olla minun yrityksen juttu ja jos täällä kävijät tekeleistäni pitävät niin jo mie vain näitä voin postittaakki! Eihän täällä korvessa asu ko hyppysellinen ihmisiä ja kaikki ei aina Kanttiiniin pääse pitkien välimatkojenkaan takia. Näin alkuun ainakin loin tämän blogin Sivuosioon sivut : NETTIKAUPPA- leivoskorut, NETTIKAUPPA- helmikorvakorut ja NETTIKAUPPA: käsikorut. Päivitän niitä aina silloin tällöin, keksien jotain uutta ja poistaen vanhaan.
 

Koruja mulla on täällä vinot pinot joten kuvasin nyt aluksi nuo mitkä sivun klikkauksen alle laitoin... Mikäli mielitte jotain tilata näistä niin laittakaa meilliä mulle heli_alatalo@hotmail.com. Tsekkaan meilin joka aamu ja laitan korut kirjekuoressa lähetin mukaan toivottavasti jo saman päivän aikana. Tällä viikolla olen postittanu jo kolmet (!) korut eteläiseen Suomeen, jonka takia nyt myös tein tämän nettikauppajutun. Se taitaa nyt olla ajankohtainen kysynnänkin takia. Laitan tilisiirron kirjekuoreen mukaan plus n.1,5 euroa (riippuen painosta) postituskuluista, kun kyse on esimerkiksi juuri koruista. Isommat tilaukset tulisi maksaa etukäteen, laitan jutut tulemaan kyllä heti kun suoritus näkyypi tilillä.

Hinnat sisältävät kaikki arvonlisäveron 23%. Tuotteet ovat nikkelitestattatuja, mutta eivät mitään kultakauppahopeaa vaan ihan peruskorujuttuja. Ite ainakin olen pidelly huoletta. Ja nämä tuotteet on sitte tietty Kanttiinissa eli jos on täkäläinen niin ei tarvi tätä kautta tilata vaan käydä hakemassa vaan paikan päältä!

Mm. näitä löydät kun klikkaat itsesi Kanttiinin Nettikauppaan (kuulostaapa hassulta paikalta)

Tervemenoa katsomaan ja tilailemaan. Just tuli Sinellistä paketti, tuun tekeen näitä massamuovailukoruja nyt lisää, joten sinne sivuun on ainakin päivitystä luvassa lähiviikkojen aikana!