Minussa on tapahtunu joku "kaapista ulos"- juttu, oon nimittäin ihan mielelläni nykyisin menossa mukana, kun tahotaan vaan tai sitte kehitän itte kokoajan jotain toimintaa elämääni. En ole ollu koskaan mikään myyjäistyyppi ihmisenä tai muutenkaan kauheen ulospäin suuntautunu (tiedän, teidän on varmaan vaikea uskoa tän blogin perusteella tuota mut niin se vaan on), mutta nyt oon muuttunu tässä suhteessa ja kokeilen tämänkin, varsinkin kun on hyvän porukan kans mukana! Kittilän Kädentaitajien rivistä oon tunkenu nyt itteni kolmiin eri myyjäisiin, ekat on ylihuomenna Sirkan kylän ala-asteella. Sinne mie leivoskelin tänään jotain pientä..

mm. Candy Popseja. Meni tiikerakku plörinäksi silikonivuoan takia, niin tein näitä! Huomena vielä paketoin nää sellofaaniin ja avot- niistä tulee niiin nättejä :)

Menin kattomaan yks ilta Koto-ohjelman ja tänään päästinkin sitten sisäisen Anu Harkkini valloilleen Rocky Road-suklaan muodossa. Tosi "kiva" tehä tällasta, söin oikeesti puoli peltiä tätä herkkua, eikä paljon jääny kyllä itte myyjäisiin. Voi luoja mikä morkkis!!!!!! Mutta oli se hyvää....

Jostain syystä halusin myös tehä pursottettavia pikkuleipä.. Tein pikku kolot ja pursottelin niihin  luumumarmeladi silmän. Tuli heti hiukan jouluisemmat.

Ja pari kakkua kans, ja yks piparitalo.

Noiden edellämainittujen lisäks roudaan sinne myyjäisiin korujen lisäksi nämä ihanaakin ihanammat kellot.... EIks oo södet vai hä?

Viime yön maalasin sitten pilkkuja näihin, otan muutaman näistä mukaan kans. Ps. Ite virkattu matto muuten lattiassa, matonkuteista :)

Ja nyt te ihmettelette että miten hitossa mie jaksan touhota näitä kaikkia... Mutta kuulkaa, silloin ko te teettä 8-16 työtänne minä teen näitä. Ja satun vielä jatkamaan kotonakin toosotusta, kun oon niin onnekas että voin tehä harrastustani työkseni. Eikä se lopu kun putiikki menee kiinni. Harmittaa, että puolet ideoista ei ikinä ehi työn alle.

Minut siis löytää seuraavista paikoista joulunaikana

Sirkan ala-aste torstai 24.11 klo 17-20

Kotilo, Ihanaisten Ilta,  ke 30.11 klo 18-21

Wanha, Kittilän Jouluyö, 2.12 klo 12-18. Kanttiini suljettu klo 11.30 alkaen tällöin.

Tervetuloa siis!!