Olen saanut päähäni, että minusta tulee huippuhiihtäjä, joten tarviin tietty huippuvermeet tähän haasteeseen. Ja koska sen tänne ääneen kirjoitan ja annan luvan tähän, niin eihän minua kai voi mikään enää estää tässä unelmassa? Hiihto on aina ollu mulle tärkeää ja mulla onki vapaantyylin luistelusukset, mutta nyt oon tykästyny perinteiseen tyyliinkin, kun lainasin Iiron mummon pertsoja. Nekin on niin nykyaikaisia (kaikki on, joulukuusikin!) kun eivät tarvi voiteluhommia olleskaan. Minä, joka en jaksa pihaani pukata lumesta, vaan asun tällähetkellä pojan kanssa Iglun näköisessä pirtissä, niin ei minusta ole kyllä suksiakaan voitelemaan. Näin joulun alla hoksasin sitten, että isäni varmaan miettii siellä päänsä puhki, mitä ostaa minulle jouluna, joten hänhän varmaan haluaisi kannustaa tytärtään näin tervehenkiseen harrastukseen... Ja halusihan hän kannustaakkin, suuntasimmekin tänään oikein isä-tyvär jouluretkelle Muonioon suksiostoksille. Oikhen hyvvää palvelua met sieltä saimma ja mie sain maailman hienoimmat sukset- ne oikhen huusi sieltä seinältä mulle, että OTA MEIDÄT, OTA MEIDÄT! Ihan minun sukset- vaaleanpunaset kukkaset koristivat pitkin pintaa . Tosi hienot, olen just rakastunut suksiin, voiko sekasemmaksi ihminen enää mennä? Lisäki isän hellu oli ostanu mulle maailman söpöimmän muffinssitelineen joululahjaksi ja sitten vielä naapurin Sari toi aikaa tilaamani Magnetix Energetix sormuksen mulle. Sen magneettinen vaikutus erottelee jotain hiukkasia verestä niin, että veren hapenottokyky paranee. Mullehan se sopii nyt hyvin, kun kuitenkin alan kilpaurheilijaksi. Vai onkohan se dopinglistalla tuommonen sormus, mene ja tiedä..

Eiks näytä ihan tulevalta huippuhiihtäjältä?? Niin minustakin

Muoniossa oli vielä tämmönen ihana Thai ravintola (mie en ole tieny!) , jossa käytiin tullessa syömässä, nappasin kamerakännyllä oikein kuvan ruoasta, ku olin niin yllättyny miten kaunis ja ihana annos se olikaan. Riisikin oli sydämmenmuotoisesti aseteltu.. oi että!  Mitä ihmettä mie oikein ootan, ko olen aina niin iloinen kaikesta kivasta? Ihan huippuhyvää ruokaa ja mikä ihana palvelu! Oi ku meillä ois Kittilässäki tämmönen....

Sieltä met kuiten palattiin lumimyräkästä huolimatta, kukkasukset kyydillä komiasti kotiin Iiron kans laskemaan mäkeä ja laittamaan viimisiä joulujuttuja. Oli kyllä selvästi taas ihana päivä- soma oli isänkin kanssa viettää oikein laatuaikaa, kyllä meidän kuulkaa kelpaa täällä elellä menemään.