Mie en ole koskaan ollu itte oikein "perus" kahvi-ihminen, vaikka pikkuruisen kahvilan omistankin. Lattekahvit löydettyäni minustaki on kuitenki kuoriutunu oikea kahvihifistelijä. Olin parikymppisenä töissä parin vuoden ajan Levin Gondoliravintolan Paulig Cafeessa, kun se avattiin käyttöön ja siellä saimme perusteellisen kahvikoulutuksen baristalta. Nyt olenki herättelly tämän innostuksen uuteen nousuun. Mulla on pienehkö kahvikone Kanttiinissa ja täältä saapi siis peruslattet, kuin myös makusiirapilla maustetut.

Makuvaihtoehtoja on päärynä, suklaa, minttusuklaa ja vanilja.

Helmikuun loppuun asti tutustumistarjouksena peruslatte 3 € (norm. 3,40€) ja makulatte 3,40€ (norm. 3,80€). Tulkaapa maistelemaan!

Viimeaikoina olen koittanu tsempata siinä(kin), että suurimmaksi osaksi viikkoa peruspullien-ja leipien lisäksi löytyisi tarjolta myös jotain muuta kivaa. Tänään täällä on mm. lohivoileipäkakkua ja hillajuustokakkua paloittain myytävänä. Olen ottanu tavoitteeksi "kokeilukeittiön" malliin kokeilla hiukan uusia reseptejä ja koesyöttää niitä asiakkaille. Onneksi on vastuuvakuutukset kunnossa kun hyvä ystävä niitä myy!!

Ja näitä bullia.. näitä mie niin tykkään leipoa. Näistä tullee niin makea tuoksu tänne hospitaaliin! Kamerakin höyrysty kun kuvasin näitä.

Tämmöstä tänne tänään siis... NIIN, ihan superkiitos kaikille kommentoijille ja kommenteille, joita olen viime aikoina pyytän - ja myös saanu. Näinhän se meni, että sitä saa mitä tilaa kun käyttää vetovoimanlakia oikein! Kommentteja on tullu niin tänne blogin kommenttiosioon, suoraan sähköpostiin, kuin jopa facebookin inboxiinkin. Minun Kanttiini yrityksenä löytyy muuten myös Facestakin, kun laittaa hakukenttään vaan sanan Kanttiini. Profiilikuvana siellä on MinniHiiri-kakku, joka minusta kuvaa allekirjoittanutta.  Käykääpä tykkäämässä!

Laitan vielä ajan kans pikku huuhendaalipostauksen ennen hiljennysretkelle lähtöäni, Saatampa lisätä mukaan myös pätkiä joistakin kivoista palautteista, joita oon saanu tässä.. .