Nyt on taulu saapunut kuulema perille ja kehtaan se sitten tännekkin laittaa.

Akryyli 100 x 70cm

Minun sisäinen lapsi on nykyään valloillaan ja se kyllä näkyykin kaikessa... Tanja sanoi pitävänsä värikkäästä naivistisesta tyylistäni ja antoi mulle vapaat kädet maalata mitä mieleeni juolahtaa. Maalasin pöllöt, koska ne edustaa mulle viisautta ja vakautta. Rauhallisuutta ja levollisuutta. Hän on ihmisenä käynyt nämä minun nyt käydyt "kriisit" jo vuosia sitten (olisin kade tästä, jos tuntisin kateutta nykyisin!) ja on jo vakaasti sinut oman puunsa kanssa. Siksi siinä niin tukevasti nyt istuukin. Punainen symboloi mulle voimaa ja rohkeutta. Sininen puolestaan tyyneyttä ja viileyttä. Sinisen pöllön puu pitää ihanasti kiinni punaisen puusta; se suojelee omaansa. Pieni pöllönpoikanen on nyt päässyt koloonsa (heillä on uusi koti) ja asuinmiljöö huokuu rauhallisuutta. Kuitenkaan siitä ei puutu arjen bling-blingiä, vaan ihanan satumetsän puut välkehtivät taikaa.

***

Töissä on taas ollu oikein somaa ja kovasti porukkaakin ollu pakkasesta huolimatta. Ihana Helena ystäväiseni tuli New Yorkista ja sain ihan mielettömiä tuliaisia matkalta; I  NY paidan ja Victorias Secret hienostelujutskia <3 <3 Ihanaa!! Tuli semmonen hienostelufiilis siitä lahjasta päälle ja päätin, et illalla meen kyllä solariumiin ruskettumaan! Sopii sit taas nätisti tähän kyläkuvaan. Hurruuttelin -32 asteen pakkasessa Leville lampun alle köllöttelemään ja vetasinki tehokkaana tapauksena sitten 2 x 20min setin. Uskallan helposti tehä noin kun en oo palavaa tyyppiä... Sitten vielä Iiron isä laittoi kuvaviestin irvistelevästä pojastamme, jolla puutui hammas. Tekstinä, että lego putos! Voi että, sekin on jo niin iso poika et hampaat tippuu! Ihanaa hakea se huomena hoidosta kun se toosottaa sit sen hampaansa kanssa innoissaan. Mahtavaa!

Kokoontumisajot. (kysyin luvan kuvaamiseen ja sivuillani julkaisemiseen ja sain sen kyllä)

Laitoin tuon kuvan Kanttiinin facesivullekkin, mutta laitampa vielä tännekkin. Minusta tämä on vaan niin hauska!

Tein tänään ja teen huomenaki Runebergintorttuja, jotka oliki erittäin pidettyjä. Mummon vanha ohje rules!

Näistä innostuneena ja Runebergin torttujen ehdottomana ykkösfanina askartelin kolmet parit torttukorviksia...

Ystävänpäivälahjaksi vaikka tällaiset syränkorvikset...

 Nallekarkkikokeilu...

Lisään nämä huomena nettikauppaan ko askartelen taustoja lisää..

***

Niin ja voi hitsi mie olen vähän mokaillukki täällä.. Eilen soitti yksi kakkuasiakas ja kertoi et mulla on väärä numero käyntikortissa!!!. Sano että kortin numerosta vastailee kakkukyselyihin joku melko kyllästyt Ari-tyyppi. Anteeksi Ari, ei oo ollu tarkoitus sinua kiusata...! Pari kuukautta mulla on ollu uudet kortit käytössä, ja vain minä onnistun mokaamaan tällaisessa asiassa. Voi elämän kevät. Täytyy kyllä pirhauttaa Arille huomenna ja pyytää anteeksi minun mokastani hälle aiheutunutta häiriötä.

Noooo, rapatessa roiskuu vai miten se meni :)