Sain hyvän mielen haasteen Tinuskilta . Kiitos siitä, sopii ihanasti aiheeseen, joten olen täälläkin kovasti pohtinut viimeaikoina...

“Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä.

           Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa
               (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
                  Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.
Kerro heille,  että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi
(linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).”

1. Hyvää mieltä on tuonut:
Se, että vaikka just äsken leivoin korvapuusteja, niin en sortunut syömään itse ainuttakaan. Mulla on siis itsekuria, Jee!!!

2. Hyvää mieltä on tuonut:
Poikani ja se kun hän otti minua kaulasta kiinni ja sanoi minun olevan maailman paras äiti. Joskus aina kipuilen sen kanssa, etten ole aina niin hyvä äiti kuin voisin olla. Nämä hetket saavat minut tajuamaan, että hyvin mie hommani hoidan.

3. Hyvää mieltä on tuonut:
Aurinko. Olen ollut ennen erilainen, tykännyt kaamoksesta ja pelännyt valoa ja ihmisiä. Nyt rakastan valoa ja ihmisiä. Kevät on aivan huippuaikaa.

4. Hyvää mieltä on tuonut:
Ymmärrys siitä, että eiliselle en voi enää mitään, huomisesta en ees tiedä vielä, joten jäljelle jää vain tämä päivä. Tänään on siis tärkeä päivä, kun voin vaikuttaa omaan elämään, joten miksen vaikuitaisi siihen positiivisesti. Kaikella on tarkoituksensa, aikansa ja paikkansa.

5. Hyvää mieltä on tuonut:
Smurffien valkosuklaatikut. Ne raksuu ja poksuu suussa ja lähes tulkoon aivoissa asti. En voi syödä niitä hymyilemättä ja ne on oikeesti vielä hyviä. Paluu lapsuuden hyviin hetkiin.

6. Hyvää mieltä on tuonut:
Iloiset, ihanat asiakkaat joita tämä Kanttiini pursoaa nykyään.

7. Hyvää mieltä on tuonut:
Lämmitys: lattiälämpö, auton penkinlämmitin ja yleensä lämpö. Palelluin penskana kotitaloomme, jossa vinkkasi ja ikkunat olivat aina umpikuurassa. Päätin, etten ikinä tuu paleltumaan kotiani, enkä koskaan nuku kolme kerrastoa päälläni vilttikasan alla. Maksan tästä hyvästä Rovakairalle vaikka pari sähkölaskua extrana, se on varma.

8. Hyvää mieltä on tuonut:
Paaston jälkeinen olo, joka oli suorastaan euforinen. Miten upea tunne kun kropassa ei ole sokeripöhöä ja mielikin on virkeä. Onneks kohta taas alkaa paasto, heti toukokuussa.

9. Hyvää mieltä on tuonut:
Sen tajuaminen miten etuoikeutettu olen: mulla on terve lapsi:en kärsi lapsettomuudesta, asun Lapissa-maailman parhaassa paikassa, olen terve, omaan ihanan turvaverkon ympärilläni ja mulla on paljon läheisiä ja ystäviä, olen sinut itseni kanssa.  Olen niin hyvällä mielellä siitä seikasta, että näen tuon kaiken enkä hengaa sokeana ympäriini.

10. Hyvää mieltä on tuonut:
Tieto siitä että kun tänään meen töistä kotiin oottaa siellä minua taloni ensimmäinen täysin remontoitu huone!!! Jee! Voin jo tuntea laminaatin varpaideni alla <3 Ihanaa. Ootan niin kovasti, että pääsen muuttamaan tavarani sinne ja työn alle menee sitä mukaa sitten makkari nro2/3. Pikkuhiljaa saa sanoa hyvästit kupruileville lattiamuovimatoille ja nauttia uusista pinnoista. Voin jo nähdä remontoidun taloni ja se jos mikä tuo hyvää mieltä! Hiljaa hyvä tulee. Ei Roomaakaan rakennettu päivässä.
 
Näitähän ois ollu vaikka kuinka paljon,mutta hyvä alku nyt ainakin...


         Jaan haasteen seuraaville:
 
 
Terkuin kokeilukokki Heli