Mie tulin kuulkaas kertomaan teille kuinka se vetovoimanlaki toimii! Just ko päätin, etten tuonne lumikatolle mee itekseni harakiriä tekemään, vaan tilaan mielessäni hyvän lopputuloksen sen kanssa (eli katto ei tipu, eikä kuolla lumen alle tms.) niin jo vain oli eilen eräiltä synttäreiltä tullessamme ex-appiukko käyny tekemässä meidän pihatyöt pyöräkoneella, tiputellut pahimmat lumet katolta ja tehny Iirolle vielä ihan huippuhienon mäen! Ihan mahtavaa- kyllä meistä pidetään NIIIN hyvä huoli. Joka tasolla. Nyt sitte oottelen miten käy sen auton ja tukan kanssa! Varmaan ovat matkalla jo.

Viime viikonlopusta vielä sen verran, että iski se maalausvimma silloin lauantaina tupasvillataulujen muodossa. No eihän se buumi siihen loppunu, yön maalasin sitten pöllöjä. Tein tuossa joku aika sitten ystävälleni pöllötaulun, ja tykästyin siihen itekki niin kovasti, että jäi jotenki ikävä sitä taulua kun lähetin sen. Mutta mitäpä sitä ikävöimään, tein uudestaan samalla teemalla itelle samantyylisen väripläjäyksen! Iiro toimi paparazzina tässä :) Eiks oo hauska, minua ainaki naurattaa aina ko näen tuon. Oikea hyväntuulen taulu sanoisinko!

Nyt ei sitten taas jaksa luodakkaan mitään uutta ihan muutamaan päivään, meinaan nimittäin flunssa on tulossa. Tai on jo olemassa. Hyvä, että jaksaa töissä olla reippaana! Se on muutes ihan loistavaa, että kerralla tulee aina useampi teos taiteiltua inspiksen iskiessä, pysyy tuo tuotannon keskiarvo balanssissa! Huomasin lauantain 10 km:n hiihtolenkin jälkeen, että kaikki ei oo kehossa kohillaan ja vaikka olen koittanu lääkitä itteäni niin kyllä se vaan puskee nyt päälle. Ei voi mitään. Ehkä se on kehon tapa viestiä, että pitäs pysähtyä ja levätäkkin välissä. Kroppa ei aina pysy minun mielen perässä. Huomasin muuten, että kolmen viikon päästä on ne Särestön hiihot, niin oikeastaan on hyvä että jos flunssaa pukkaa niin pukatkoot nyt eikä sitten. Ehtii ees muutaman kerran harjotella ettei aivan raakileena lähe sinne huitomaan. Vaikka eihän siellä kilpaa hiihdetä, eikä ees ole numerolappuja rinnassa - mikä minua itseasiassa vähän harmittaa (voisko joku järkätä ne vielä sinne tän perusteella??). Jää puuttumaan se suuri urheilujuhlan tuntu koko hommasta ko kunhan vaan hiihellään . Ei sillä, että mie mitenkään kilpailuhenkinen olisin....


Tämmösenkin ihanuuden mie sieltä PartyLiteltä tilasin, sopii niin hyvin minun pinkkiin keittiöön . Luulin, ettei keväällä sovi poltella kynttilöitä, mutta olin väärässä. Jälleen. Anti roihuta vaan, kauniita ovat!