On se jännä, miten ihmisen mieli toimiikaan. Vaikka kuinka "tietäisi ja osaisi" jonku asian tai jutun faktat taustoineen ja tekeminenkin käy näppärästi, niin ei se vaan innosta eikä kiinnosta, ellei siihen löydy oikeasti oma henkilökohtainen intressi. Oli se sitten mikä tahansa asia; ammatti, harrastus tms. Mulla yks tällainen juttu on salaatti.

Mulla oli viime kesään asti valmiita salaattiannoksia henkilökunnalle myytävänä Kanttiinissa, tyyliin "käykää aamulla varaamassa" niin teen. Jostan syystä rehellisesti sanottuna se vaan tuntui aina NIIN työläältä ja vaikealta, että otin sen pois valikoimasta pikkuhiljaa. Kunnes.... löysin itse tämän terveellisen "hyvän olon ruoka-buumin" ja sitä kautta salaatit myös omaan ruokavaliooni! Tajusin, ettei salaatin ees pidä olla litran verran vihreää salaattia ja siinä sitten jotain mausteena vaan,  ja että salaatti itessään voi oikeasti olla hyvää ja maukasta- sitäkin pitää maustaa. Ja se on tosi monipuolistakin! Minun pitää vissiin aina ite tykätä siitä mitä teen, niin kotona kuin työpaikalla sekä niistä, mitä siellä työpisteessä tosiaan leivon ja touhuankaan. Muuten innostus menee heti ohi, enkä jaksa panostaa siihen yhtään ja se käy ärsyttäväksi. Tästä innostuksesta oikeasti hulvaantuneena mulla on nyt kanttiinissa pienimuotoinen SalaattiBuffet 7€/annos. Annoksia saa myös noudettuna kotipakettiin.

Toimii siten, että lautaselle laitetaan eka vihreä pohja ja kurkkua, sekä tomaattia jos siis asiakas niin haluaa. Hintaan sisältyy 3 täytevaihtoehtoja, joita ainakin nyt ovat mm. feta-, ja raejuusto, tonnikala, kana, ananas, oliivi, aurinkokuivattu tomaatti sekä hillosipuli. Voihan tämä tietty muokkautua ajan mittaan, mutta nyt on ainakin nämä valikoimissa. Mulla on niin pienet tilat tuolla raflassani ettei ole oikein suurempiin repertuaareihin mahdollisuuksia.

Itse en oikein malttanu ees aamusmoothien jälkeen oottaa lounasaikaa, teki niin mieli maistamaan tätä!

Minun salaattiin kuului tänään siis pohjan lisäksi kanaa, fetaa ja aurinkokuivattua tomaattia. Rouhin päälle vielä suolaa ja pippuria sekä ripottelin paahdettua sipulirouhetta (toimii tosi hyvin salaatissakin!) ja sitten tuo kastike vielä päälle. Mie tykkäsin!

Ai niin joo, tänään on naistenpäivä! Paljon onnea meille kaikille naisille. Minuakin muistettiin tästä hyvästä tekstareilla sekä onnitteluilla Kanttiinissa, jopa yhet ruusutkin sain asiakkaalta. Miten hellyttävää