Tättärätää--tättärä-tää!!!

Se on kuulkaa reilun kolmen vuoden "blogiurani" ensimmäisen arvonnan paikka, koska maaginen 100 000 kävijän raja on mennyt rikki!Itseasiassa se meni rikki jo 7.4.2012 eli kaksi viikkoa sitten, mutta nyt vasta ehdin järkätä palkinnon ja siten myös postata tämän tänne.

Oon ihan fiiliksissä kun koitan hahmottaa tuota määrää konkreettisesti. Sehän on yhtä kuin 100 000 päätä rivissä- kattomassa läppäriä? Keitä te oikein ootta??? No anyway, se hahmottaminen on mulle mahdotonta kun on kotoisin paikasta, jossa asuu keskimäärin yksi henkilö neliökilomerillä, eikä oo turhan tunkua koskaan. Paljon se on kuitenkin ja siksi on siis ehottomasti arvonnan paikka!

Arpalipukkeen voi lunastaa ihan vaan kommentoimalla jotain tämän postauksen kommenttiosioon. Ihan mitä vaan! Voit esimerkiksi antaa palautetta; risuja tai ruusuja, antaa kehitysehdotuksia, linkkivinkkejä, postaustoiveita tai vaikkapa kertoa niksipirkan niksin tai runon! Voit myös kertoa miksi käyt täällä blogissa, onko joku täältä jäänyt erityisesti mieleesi tai mitä toivoisit täältä tosiaan joskus löytyvän? Sana on sinun ja täysin vapaa.

Arvontaikaa on kaksi viikkoa, päättyy sunnuntaina 6.5. Kun jätät kommenttia, voit laittaa halutessasi vain etunimesi nimikenttään, mutta muista laittaa sähköpostiosoitteesi, jolloin tiedän osata ilmoittaa sinulle mikäli arpaonni osui kohdallesi. Sähköpostiosoite ei tule näkymään muille käyttäjille täällä blogissa, ainoastaan minulle.

Palkintoja on kaksi;

1. PALKINTO

Joko täytekakku tai joku maalaukseni (joku jo oleva tai sitten teen uuden tässä parin viikon sisällä), riippuu onko voittaja paikkakuntalainen vai muualta. Kakkua on vaikea lähettää postissa esim. Imatralle, taulu ehkä helpompi. Toisaalta voi olla, että joku ei halua minun taulua mistään hinnasta vaan enemmin vaikka kakun. Tämä selviää sitten kysymällä, kun se on ajankohtaista!

2. PALKINTO

Tuotepaketti, johon kuuluu

* itsetekemäni pussukka Marimekon kankaasta

* Itsetekemät leivoskorvikset

* rakastamani paukkusuklaa :)

*sisustustaulu

* party lite kynttilä

*kirja

*nalle

*Hello Kitty rannekello

* Virkkuukoukkusen pöytäluutu

*leivoshuulirasva

 

Mikäli et ite pidä palkinnoista, niin ainahan niitä voi antaa vaiks etiäpäin lahjoina? Kannattaa minusta kuitenkin osallistua! Ei muuta kuin arpaonnea kaikille tasapuolisesti, oottelen jo innolla teidän kommentteja ja juttuja <3

Jännää!