Nyt alkaa tuntua jo ihan oikealta yrittäjältä, koska olen tänään niiiiiiin pitkälle kehittynyt, että omistan vihdoin logon! Aatelkaapa sitä!?! Ei oo kehityksellä rajoja nyt.  Syksyllä tulee viis vuotta yrittäjyyttä täyteen ja mainiosti olen pärjännyt kyllä ilmankin, mutta jotenki tää antaa ryhtiä minuun kuitenkin. En tiä yhtään mistä johtuu tai miks nyt vasta tuli tämä. Sen tiän, että kaikki tapahtuu aina ajallaan ja kaikella on tarkoituksensa, joten ehkä nyt olikin vasta aika. Olen monesti miettiny pääni puhki, et mikä se ois se minun logo; mikä se on minun juttu, kun mie olen kuitenkin niin montaa juttua yhtäaikaa? Oon aiemmin vähätelly noita kakkuhommiani (niinkuin olen muutamassa postauksessa ja kommenttiosiossa maininnutkin) ja miettiny, et oisko se kahvikuppi se logo ennemmin? Just se höyryävä "perustylsä" musta kuppi tasseineen, mutta mikään ei oo sen kliseisempi logo kahvilalla ko se. Ei siis sitä. No entäpä kakku? No ei, ku en mie ole ees leipuri. Ei mulla ole oikeutta mainostaa kakkuja silloin. Mutta NYT on tapahtunut valaistuminen! NYT kun olen tajunnut, että kakku ON se minun juttu, koska se ON HYVÄ ja se on just se juttu, mistä pidän ja minkä teen oikeesti sydämestäni räätälöitynä asiakkaalle. Se on se juttu, se on minun logo! Viis siitä olenko restonomi vaiko hortonomi, se on kakku.

Siitäpä se ajatus sitten lähti....

Yks ilta kun luin Iirolle iltasaduksi omaa lapsuudenaikaista Kikerokirjaa "Pikku Hukka syntymäpäivillä", sain a-haa elämyksen, että se Pikku Hukan leipoma kakku on juurikin SE kakku, jonka haluan minun logoon! Pikku Hukka tekee possukavereilleen kakkua, miten ihana ajatuskin.

Eikö oo syötävän herkullisen näkönen! Niin minustaki!

Piirtelin ja taiteilin luonnosta ja mietin tuota "slogania". Mikä ois se mitä pitää mainonnassa korostaa, jotta se minun juttu nimenomaan tulis ilmi siitä mahollisimman simppelisti ja erottuisin muista. Ei mitään turhaa liirumlaarumia. Ja tuo on se minun juttu. Se, että ihan itse niitä taiteilen, alusta asti omin kätösin (ainakin vielä).

 

Luonnoksia tuli "muutama" ja lopuksi päädyin eriin tekstiin kuin mitä tuossa ylhäällä oli. Mallieni kanssa suuntasin sitten ystäväni luo, joka on markkinoinnin ammattilainen täällä Kittilässä, sekä erittäin taitava koruaskartelija. Hänen korusivuilleen pääset muuten tästä. Käyppä kurkkaamassa, mikäli helmitaiteilu kiinnostaa. Ihania ovat kaikki, ja niitä voi myös tilata postitse itselleen!

Niimpä siitä logosta kaiken pienen säädön ja viilaamisen jälkeen tuli minulle mieluisa. Yks kerros kakusta pois, kun näytti  laskiaispullalta ja muutenkin säätöä, säätöä...

Mitäs pidätte? Ite tykkään kun on tuommonen värikäs ja lapsellinen. Ihan niinkuin minäkin olen! Tykkään myös siitä, että tuo slogani tuo esiin kaiken sen minkä teen - ajatuksineen: aina korut, taulut ja kakut- kaikki sopii minusta saman lausahduksen alle. Isä saa sitten laittaa taksinsa kylkeen minun blackandwhite- tarran, sopii hienosti siihen RR 45:n rinnalle!

Perjantaina onkin tulossa jännä päivä. Tekastan eka 6 täytekakkua erinäisiin juhliin ja lähen sitte Naisyrittäjien viikonlopputapahtumaan Rukalle! Hurjaa, en oo vissiin koskaan ees käyny siellä. Mitäpä sitä siellä, kun on tuo Levi ollu aina tuossa vieressä. Ei ole tarvinu vierotuntureilla hyppiä. Täytyypä paparazzata siellä ja tehä joku nasta postaus siitä sitten ensi viikolla. Mie olen päättänyt nyt skarpata ja reipastua yrittäjänä(kin), tämä on osa siis minun "verkostoitumista" ja tulevaisuutta...

Hei muistakaapa muuten käyä osallistumassa arvontaan- reilusti viikko vielä aikaa! Se on siis postaus tämän postauksen alapuolella. Ihan vaan kommentoimalla pystyi osallistua ja palkinnothan luonnollisesti oli päätä huimaavia!

Mutta nyt minä lähen tästä hengaamasta Unelmien Itsetutkiskelukerhoon. Alamme tehdä aarrekarttaa itelle tällä kertaa. UUUUU. Jännittää jo nyt!