MInne tämä aika karkaa? Nyt oon taas tänäänkin tehny kakkuja, jotka on mielestäni tilattu mahottoman hyvissä ajoin ja tällähetkellä ne on jo tilaajillaan. Siinä jotenkin konkretisoituu tuo ajan kuluminen..

Huomena onkin se suuri arvontapäivä sitten, vielä ehtii mukaan täältä!  Tehen niin, laitan niin monta numerolappua kulhoon kuin on kommentteja ja Iiro saa sitten nostaa sieltä kaksi numeroa. Laskemme sitten yhessä ketkä ovat voittajia. Voittotaulu on da-da-daaaa... PÖLLÖTAULU (ylläri, mullahan on puu- ja pöllöfetissi) , jonka voi ottaa jos ei halua tai kykene ottaa kakkua. 

Taulu on kooltaan raameineen siis 30 x 40 cm ja akvarelli. Ja mikäli maalaus ei innosta niin raamit on kauniit, ihan mihin vaan kuvaan.

Paljon on taas tapahtunu täälläkin päin, koti on "chaos", en oikein osaa nyt keskittyä täällä mihinkään järkevään. Elokuussa pitäs olla vissiin valmista ja evakko meille Iiron kans häämöttää nyt kuun vaihteessa. Siihenkään mennessä meillä ei ole täällä lämmintä vettä, mutta onneks tuo mummola on tuossa vieressä- käymme sit siellä! Tässähän kävi niin, että piti sitä yhtä makuuhuoneen kosteusvauriota ruveta korjaamaan, ja kun sen huoneen sai kivaksi niin kaikki muut näytti ihan kamalalta. Eli uusiksi koko talo kun kerta lainaakin pankista sain. Nyt oiski sitten vanha keittiökin  myynnissä- just tyhjensin sen, että pystyin ottaa valokuvat. Mistä ihmeestä tämä kaikki tavara on oikeasti peräisin, mie en käsitä! Uudistettuun huusholliin en kyllä ota mitään ylimääräistä, meinaan asua askeettisesti kuin eskimo tästä lähtien.

Tilaan nyt henkimaailmasta vetovoiman lailla uuden omistajan tälle keittiölle. Vain koneet ja altaan jätän itelle. Tuo seinä puretaan, jossa on jääkaappi ja tilalle jää kaks korkeaa kaappia (jääkaappi ja ruokakaappi) vasempaan reunaan, sekä uus saareke. Tulee paljon valoa ja tilaa elämään, jotta voi hengittää paremmin! Ihanaaaaa!!!!!!! Täällä on jo nyt hyvät energiat ja nyt ne senkus paranee vaan. En malta oottaa!

Jotta aika ei käy pitkäksi niin hurhautan Iiron kanssa Turkkiin äitienpäiväiltana viikoksi! Ostin itelle äitienpäivälahjan, matkan johon olen kyllä kohta 2 vee säästänytkin. Olen perusjunttisuomalainen siinä, että kun olen 3 kertaa elämäni 4 :stä ulkomaanmatkasta käynyt Turkissa ja todennut sen kivaksi, niin en lähe nyt vielä kokeilemaan uusia paikkoja. Niiden aika tulee myöhemmin. Kanttiinin aukioloaikoihin tämä vaikuttaa siten, että pari arkipäivää joutuu olemaan luukku kiinni. Veera on muutoin siellä minua tuuraamassa, mutta helatorstain jälkeinen perjantai ja seuraavaa maanantai ovat kiinni.

Vaan ei se haittaa. Luulen, että loma on nyt mulle tarpeen ja ihana päästä pois hetkeksi. Saa ladata akkuja ja hoitaa itteä. Turkki on siihen aivan mahtava maa kylpylöineen ja hoitoloineen. Niiden takia se minua niin viehättää, ja värikkyyden. Ja se ajatus viehättää jo kun tietää miten innoissaan Iiro on matkasta, nyt se on jo niin iso että varmasti isona muistaakin jo jotain.