Sain Nooralta blogista All you need is Sugar haasteen, joten vastataampas nyt kysymyksiin..1. Kahvi vai tee? Miksi?
- Kahvi, tummapaahdettu maitokahvi. Mieluiten vielä niin et vaahdottaa maidon . Ehkä vielä jotain makusiirappia niin NAM!

2. Mitkä ovat kolme lempiyhtyettä/artistia?
- Chisu
- PistePiste (uusin sinkku Elän sut uudestaa- ihana!)
- Cheek

3. Mikä on paras tunne?
- ilo. Elämänilo, jos oikein tarkkoja ollaan.

4. Miten aiot viettää kesääsi?
- Se riippuu paljolti mitä ensi viikolla tapahtuu. Jos ei tapahdu mitään, niin sitten vaan ollaan remontin alta evakossa ja tavalliseen tapaan töissä. Ihan normiarkea vietetään ja käydään Kalajoella kesäloman aikana. Toivon ettei tulis kauheesti sääskiä. Mutta jos ja kun ens viikolla tapahtuu jotain niin sitte tulee kiirekesä. Totaalikiire.

5. Millä tyydytät mieluiten herkkunälkäsi?
- Fazerin sininen suklaalevy kyllä tyydyttää nälkäni. Kaikki muutkin herkut käy! Vaahtokarkit on ainoita joista en pidä.

6. Mikä oli lapsena toiveammattisi? Mikä on ammattisi nyt?
-Lapsena olin varma, että minusta tulee isona opettaja. Näin lukee kaikissa "kaverini"-kirjoissa. Minusta tuli kuitenkin restonomi.

7. Mitä luonteenpiirrettä et voi sietää ihmisissä?
- röyhkeys. Kaikki röyhkeys, omanapa-jutut yms. saa minut raivon partaalle. Tässä taannoin sain kilarit kun eräs keski-ikäinen mies etuili poikaani kassajonossa. Seurasin tilannetta kunnes mulla yksinkertaisesti paloi käämit. En ole IKINÄ aiemmin SUUTTUNUT kunnolla. Mieletön tunne sekin, adrenaliini virtasi ja mies oli ihmeissään :D.

8. Mikä on lempialkoholijuomasi?
- Mansikkamargarita. Siinä ei maistu viina yhtään.

9. Kesä vai talvi? Miksi?
- Vaikea kysymys... syksy? Noista kahesta ehkä kuitenkin kesä? Vuosi sitten olisin sanonut talvi. Inhosin kesää kun piti olla niin ulospäinsuuntautunu, iloinen ja pirteä kun aurinkokin ulkona paistaa. Ajatuskin, että "pitää" olla ulkona, eikä saa hyvällä syyllä mähötä sisällä rasitti minua. Mutta se oli silloin ja nyt on nyt. Ootan ihan hulluna tulevaa kesää!!!!

10. Kuka on lempinäyttelijäsi?
- Ei mulla ole. Kaikki käy. En ole mikään leffailija tai viihdekirjojen parissa viihtyvä muutenkaan. Katon hyvät sarjat ja luen kirjoja, joista voin oppia itsestäni uusia juttuja. Olisi melkein ajan hukkaa lukea jatkuvasti tyhjänpäiväisiä romaaneja , kun voi tutkia itseään järkevämpien kirjojen parissa. Tehokkaampaa!

11. Ketä ihailet? Miksi?
- ihailen ihmisiä, jotka ovat voittaneet itsensä, ovat ehkä saaneet uuden mahdollisuuden elämässään ja ymmärtävät jopa käyttää sen ennenkuin on liian myöhäistä. Ihailen jokaista raitistunutta alkoholistia tai huumenuorta. Ihailen sitä, jos ihminen on rehellinen itselleen ja muilleen, ja elää arvojensa mukaisesti. Ihailen rohkeita ihmisiä, jotka eivät pelkää.
 
 
Kiitos vaan Noora! Tähän haasteeseen kuului keksiä itse uudet kysymykset ja haastaa muita vastaamaan. Nyt en kuitenkaan laita haastetta aloitteestani eteenpäin, vaan joka haluaa, voi sen näillä Nooran antamilla kysymyksillä napata itselleen blogiinsa.