Piti tehä pieni pintaremppa yhteen taloni makkariin. Lopputuloksesta tuli sen verran kiva, että siitä se ajatus sitten lähti. Lapasesta. Täysin.

Tuossa oli seinä.. Nyt siihen tulee keittiösaareke.Näkyy keittiöön valo etelästä, kivaa!!! Kaatakaa vaan kaikki ihmiset turhat väliseinät talosta, tullee niin mukava!

Takkahuoneesta puhkastiin reikä olkkariin, näkyy takkatulikin asukkaille :) Kivaa sekin! Oi että, mie jo niin näen itteni hengailemassa tuolla, uudessa kodissa. Vaikka oonkin samalla velkahelvetissä, niin ei hirvitä. Yhtään.

Rapatessa roiskuu.  Ja räjähtää. Voiko vielä perua... ?

ps. etualalla viimekesänä tuunaamani kottikärry, eikö oo hiano!!!?! Punanen ja siinä keltasia kukkia. Ajettu autolla kerran yli, joten toinen puoli on läjässä, mutta se ei meitä haittaa. Hieno se on silti. Melkein niinkö Strömssössä.

Ja nyt koisimaan evakkomökille. Huomena poustailen sitte kakkuja, joita onki "jokunen" taas kertyny tällä viikolla. Tämäkin päivä on menny työpaikalla- vieläkä tässä haahuan. Luovutettuani huomena syötävät kakut aloin tehä ens viikon tilauskakkujen koristeita. Kiva tehä ne "rauhassa", kun ei tarvitse pomppia ja hoitaa kahvilaa samalla. Alan tykätä "ylitöistäkin".

Bis Morgen!