Nyt se tuli se viikko ko mie sitte alkaa hösötän itteni tähänkin hommaan, Tupperware-konsulentiksi. Kivaa vaihtelua Kanttiinin työhön, pääsee näkemään ihmisiä, heidän koteja ja ystäviä kivan jutun merkeissä. Olen tosi tyytyväinen ratkaisustani, vaikka hetken jo teki mieli perua kun aattelin, että kuinkahan mie meinaan tämänkin tässä handlata. Mutta handlaanhan mie. Kittilän oman luottokonsulentti Saijan tuki ja tsemppi tähän oli suuri, en ois ilman sitä alkanu tähän hommaan. Kiitos hälle siis vaivannäöstä ja opastuksesta alkuun. Mie en ees yritä olla "saijana" Saijan paikalla, vaan oon ihan omana ittenäni, tehden kutsuista just omannäköseni. Saa nähä jos vaikka reseptejä tai sellaisia siellä jakaisin tai jotain muuta kivaa. Nauraa varmaan minun pitämillä kutsuilla saa kun mie siellä sekoilen... Ainakin mulla on innostus nyt suuri tähän(kin).

Satelliitti Jälkiruokakulho 3 dl (4)

 
 

Mietin tuota ajankäyttöä ihan hulluna, ennenku tein lopullisen päätöksen. Illathan mulla on aina vapaata ja Iiro on myös osan ajasta isällään ja mummolassa minun lisäkseni, joten lapsi ei ole este tähän. Se tulee vaikka mukaan, on sen verran iso poika jo. Ainoa este tähän olen ollu mie itte. Se etten vuosi-kaksi sitten ees suostunu vieraaksi kutsuille (keksin aina hyviä tekosyitä etten pääsisi, anteeksi ystävät nyt paljastin itteni), oli "huonoa asennetta" kutsuiluja kohtaan yleensä ottaen. Tämä paljastuikin jälkeenpäin nähtynä minun huonoksi itsetunnoksi, etten uskaltanu mennä "näytille" ihmisiin. Nyt mie sitä luottamusta itteäni kohtaan olen tässä keränny ihan pohjamudista lähtien ja siinä pisteessä nyt, että josko vaikka ite alkais pitää niitä, kun ne oikeasti ovat niin kivoja iltoja! Iltoja omien ihmisen parissa. Liian harvoin nykyään ihmiset järjestää mitään ja mie aattelin alkaa nyt puhumaan sen puolesta kanssa, että elämässä pitää juhlia, tavata ystäviä ja ottaa kevyemmin. Ei saa olla tiukkapipo ja ainainen selittelijä. Välissä pitää relata ja heittäytyä höpöilemään. Jos ei muuta syytä keksi niin aina voi pitää Tupper-kutsut ja ottaa minut häröilemään sinne.

Mutta asiaan! Miehän tarvin siis harjoitusta nyt, jotta voin olla isona hyvä Tuppertyttö, joten kylännaiset ja miksei miehetki: pistäkää kahvikekkerit koolle ja kutsukaappa minut sinne selvittämään Tuppereista. Minuun voipi ottaa yhteyttä joko puhelimitse 040-509 2585 tai sähköpostitse heli_alatalo@hotmail.com. Mulla on omasta takaa jo aikamoinen arsenaali kyseisiä tuotteita ja ensi viikolla saan niitä lisää, joten tästä se lähtee. Pääsen toivottavasta ajamaan vähän pidemmälle tuolla minun lahja-autolla. Ihanaa!!!!! Maakuntiinkin mahdollisesti . Ihana nähä muutakin kuin tämä Kanttiini. Niin kiva kuin tämä onkin.