Heureka! Tämä toimii sittenkin!

Nimittäin tämä armas blogini, tai tarkemmin sanottuna mikälie serveri (Vuodatus), jolle tämä pohjautuu. Heillä on ollu joku suurempi sähkökatkos heinäkuun alussa ja siitä johtuen en ole voinut kirjoittaa tänne mitään, en edes muokata kirjoitettua tekstiä. Ja nyt on kaiken lisäksi tilanne se, että vaikka kirjoittaa taas kykenee ja ilmeisesti myös kuvia voi lisätä ( empäs nyt voinutkaan) , niin lähes kaikki kolmen vuoden takaiset kuvat ovat kadonneet kaikilta meiltä Vuodatuksen pohjalle blogiaan kirjoittavilta. Nyt ei ole paljoa mitä selailla täällä, täytynee varmaan ajan kanssa ettiä koneelta vanhoja kuvia ja postata niitä tänne kategorioittain. Kun tämä kuitenkin on minun ammattiin liittyvä ainut sivusto, niin onhan se kiva että esim. hääkakkua tilaileva ja pähkäilevä näkee millaisia olen aiemmin tehnyt.

Itsellä on menossa nyt kesäloma Kanttiinista, toinen viikko lopuillaan kolmesta kokonaisesta kesälomaviikosta. Palaan takaisin sorvin ääreen 6.8. Sitä ennen kokiksi valmistunut Emma tekee siellä peruskakkuja minun opettamalla tyylillä -15% hintaan ja hoitaa kahvilaa 8-14 välisen ajan aina arkipäivisin. Muutamat tosi hienot tilauskakut hän onkin jo tehnyt siellä asiakkaille, ja kyllä sai minut oikein ylpeäksi hänestä! Hienoja olivat ja sen makuisia kuin olen opettanut tekemään. Hyvä Emma siis, hyvin vedetty!

Minun eka lomaviikko meni Iiron kanssa Kalajoella lomaillessa ja tämä toinen on mennyt muuttaessa takaisin remontin keskelle kotiin- siivotessa ja kaaosta kesyttäessä. Pölyn määrä on sanoinkuvaamaton ja huh muutenkin. Reilu kuukausi mökillä evakossa sai aikaan ihan mahottoman koti-ikävän, meinasin melkein seota sinne, vaikka upeaa että meillä oli sellainen mahis-olla mökillä eikä jonku nurkissa. Olen niin koti-orientoitunut ihminen, että minun on oltava siellä missä minun jutut ja tavarat on tai hypin seinille. Mutta nyt se on ohi ja olen päässy ihanaan uuteen vanhaan kotiin, mistä puuttuu vielä takkahuone, pesuhuone ja sauna. Pikkuhommia siis! Lämmin vesi on tullut viimeksi pirttiin joskus huhtikuussa, mutta onneks ex-anoppi asuu naapurissa- voidaan Iiron kans käydä siellä aina välillä. Semmonenkin asia kuin hanasta tuleva lämmin vesi on melko ylellisyys mulle tällähetkellä, itken varmaan onnesta kun sitä joskus tulevaisuudessa mahdollisesti tulee. Ei pidä pitää itsestäänselvyyksiä, taas kiva muistutus siitä. Mut on tää kiva, laitan heti kuvia kun on oikeasti valmista. Oikein ennen- ja jälkeen kuvia .

Takana on myös nyt kolmet Tupper-kutsut ja olen kyllä tosi, tosi innoissani niistä! Ne on ihania pitää ja kutsuilla on kyllä huima fiilis. Ei voi muuta sanoa. Kävin yhen koulutuksenkin tässä taannoin Rovaniemellä ja siellä me pikakokki 3:lla hurruuteltiin kesäistä mansikka sangriaa. Ne on tosi monikäyttösiä juttuja kun vain antaa mielikuvituksen juosta. Huomaan, että on ihanaa kun on "kollegoja", muitakin Tupper-hurahtaneita samalla asialla. Yksinyrittäjänä sitä on aina jollain tapaa "yksin" tekemässä ja nyt onkin sitten muitakin samalla viivalla. Jännä tunne sekin- positiivinen tunne... MUTTA;  Nyt siis ehottomasti kesäkemujen pitoon emäntäehokkaat, elokuussa emäntä sai lahjaksi järjestämisestä jääkaappirasiasetin! Edellisessä postauksessa sanoin virheellisesti tätä lahjaa "Älykäs-setiksi", vaan sitä se ei ole. Lahjan ja muutenkin elokuun tarjoukset voit nähdä tästä linkistä. Mulle voi ilmoitella 040-509 2585, jos mielii kutsut pitää. Teen niitä milloin vaan, koska sitä ei voi pitää työnä. On sen verran kivaa ja vaihtelua kaikkeen!

Saas nyt nähä kuin tämä Vuodatus tästä nyt korjaantuu. Aika moni näkyi jo vaihtaneen Bloggeriin, vaan ite en niin hätäinen ole. Annetaan hyvälle pohjalle mahdollisuus korjaantua. Jokainen ansaitsee toisen mahdollisuuden, eiköstä niin?