Yhteyspyynnöistäni huolimatta Vuodatus ei vastaa mulle ja neuvo minua tässä kuva asiassa, joten neuvokaa te muut bloggaajat miten te nyt toimitte? Miten te saatte kuvat eetteriin? Tein jo uuden pohjan uudelle blogille Blogggeriin, mutta mutta mutta- en haluaisia jättää tätä vuodatusta ihan vielä enkä siis ole avannut mitään uutta blogia- vielä!

Elikkä yrittäessäni ladata kuvaa tekstin joukkoon, menen kuvalinkin kohdalle--> lataan kansiosta kuvan ja vuodatus pienentää sen sopivaksi. Normaalisti, ennen, se kuva tuli sitten siihen kansioon mihin sen valitsin ja klikkasin kirjoitukseen kätevästi. Nyt se sanoo, että kuva siirretty, mutta en löydä sitä mihin se sen lataa??  Eli ei tuu mitään. Herjaa myös, että kuvan lähdeosoite puuttuu crying . Itku tullee tän kanssa, oikeasti. Oon nähny et joillaki ainaki tämä blogi toimii, miks minun ja miksi en oo tarpeeksi nörtti osatakseni kirjoittaa tätä!


No sitten ; yritän toista reittiä: en klikkaakkaan "valitse kuvat" vaan klikkaan yläkulmasta Picasan. Josko saisin kuvan napattua sieltä suoraan, sehän olisi kätevää!  Sepäs sanookin sitten näin :"Tässä näkymässä ei ole kuvia. Joko et ole ladannut tähän lähteeseen vielä kuvia tai sinun tulee valitse kansio sivun vasemmasta laidasta." Ja tulee siis tällanen näyttö:Miten noihin nyt ladataan kuvia ja tätä kauttako te muut nyt lataatte noita vai mitenkä? Miks tää on menny näin vaikeaksi, kertokaa te fiksummat miten te teette täällä nyt nämä hommat ja mitä tarkoitti ylläpidon viesti että " jotain asentaa bloggerin" nyt...?

Nimimerkillä,
"pihalla kuin lumiukko"


Edit iltana... Tarpeeksi kun rähinöi niin jo alkaa toimimaan. Tulin töistä ja rupesin kattomaan onko kukaan vastannut mulle auttaakseni asiassa niin kuvagalleriaani oli ilmestyny ne kuvat joita koitin tuloksetta epätoivoisesti tänne päivällä ladata!! Eli josko tämä nyt sittenkin toimisi taas.. Jee!!! olen niin iloinen, kakkubloggaus voi siis jatkua!
 

Tällaisia macaronsseja kokeilin lomallani tehä.. ekaa kertaa elämässä. Olipas hauskoja pikkumakeita. Ja kuva on todellakin nyt eetterissä, jee!