Sunnuntaina olikin sitten aika ottaa Toyota alle ja suunnata auton nokka kohti Enontekiötä, Karesuvantoa. Tätini oli halukas järjestämään siellä Tupperkutsut, ja koska elämäntaidon valmentajaksi valmistunut ystäväni Annika myy nykyään hoiva-alan yrityksessään Pingalassa Aloe Veraa, niin Minnan suostumuksesta yhdistettiin nämä kaksi juttua sitten samoille kutsuille. Oikein super-kutsut siis!

Mukaan tuli tietty myös Iiro, jonka vein kutsujen ajaksi Muonion kohdalla pikkuveljeni, eli hänen pari vuotta vanhemman Eemeli- enonsa, luo leikkimään. Ja kun Muoniossa ollaan, niin pakko on aina piipahtaa Kiela talossa olevassa Thaimaalaisessa ravintolassa. On se niin eksoottinen yhdistelmä: Muonio & thairuoka. Sitä ei saa ohittaa kokematta.Tällä kokilla on pienet yksityiskohdat ja niiden huomioiminen hallussa.. Aina ollut. Ei voi ku uskoa, että tekee sydämestään ruokaa heart. Rakastan pieniä yksityiskohtia kaikessa elämässä; niin sisustuksessa, ruassa, kakuissa kuin ihan ihmisten välisessä kanssakäymisessä ja toisen huomioonottamisessa. Ne on just niitä arjen helmiä mitä ei ole koskaan liikaa.

Mahat pinkeinä olikin sitten soma lähteä posottelemaan kekkereitä kohti. Matkaa on Muoniosta vielä noin 90 km, ja Muonioonkin on täältä 80 km. Eli voin kertoa rehellisesti, ettei ole mitään järkeä (taloudellista siis) tehä tätä näin, mutta on ne niin kivoja hommia ja hauska fiilis aina ja kaikkialla, että tässä ei lasketa tuottavuutta!Kun rajalla ollaan niin Ruotsiin mennään. Det måste man göra.

Mutta kutsut meni oikein hyvin. Eka oli Tupper-osio. Sitten haettiin leivoskahvit ja Annika esitteli Aloa Vera osion. Jouhevaa ja todisti sen, että ei ole yhtään liikaa, tai liian pitkääveteistä, vaikka onkin tavallaan kahdet kutsut samassa. Vähän me naureskeltiin menomatkalla, että pitääköhän meän vielä saameksi vetasta samat jutut jotta oltais maassa maan tavalla :)Taas olen yhtä kokemusta rikkaampi, sain ymmärrystä siitä miten voin ensi kerran olla taas parempi esittelijänä. Joka kerrasta opin valtavasti.

Tulomalla haettuamme taas Iironkin mukaan leikkihommista puottelimme sitten kotia kohti. Ylhäällä oli jo ruska alkanut, meillä ei ihan vielä. Välimatkalla on myös tämmönen kaunis maisema, johon levikkeelle pysäytin auton ja nappasin kuvan. En jaksanut lähteä rämpimään rantaan asti, vaan ihan auton vierestä kuvan otin.

VAAN hoksaako kukaan mistä maisema on tuttu? Eli mikä tuote on taannoin, vuosia, vuosia sitten, on mainostanut itseään tällä samalla maisemakuvalla (tottakai paremmasta kohtaa otettuna, ilman tätä eteisrääsikköä - mutta sama maisema silti)
Ehotelkaa tuotteita.. kuka hoksaa?
Jotta ei tarvi tyhjää ehdotella niin arvanneiden kesken arvon Tupper-kipposen, jonka tarkotus ei ole ihan vielä ees mullekkaan täysin selveny laugh. Eli tämmönen purnukka lähtee postin matkaan vastanneiden kesken arvottuna....

Iiron kans eilen mallasimme sisään kaikkea mahollista, joten voit nyt siis hankkia itelle tämän äärimmäisen monikäyttöisen "rasian" kunhan heittämällä arvauksen.

Tällähän voit siis saada:

- kunhan tyhjän kupin lojumaan laatikkoon :)
- nakkilaatikon
-aarrearkun
-silmälasikotelon
- piilopaikan viinapullolle
- eväsrasian kun laihdutat
- meikkilaukun
- karkkipiilon
- kananmunanpidikkeen

Huipputuote nyt arvonnassa, eikö vaan!!!! laugh