Muutama homma on taas saatu etiäpäin täällä blogissa. Seuraavien entistä tarkempien kategorioiden alta löytyy jopa kuviakin:

Lasten kakut
Salama Mq Queen / Angry Birds kakut
Hello Kitty kakut
Peruskakut
RIstiäiskakut
Pensselillä maalatut kakut
Valmistujais- ja rippikakut
Muotokakut
Pikkuleivät
Voileipäkakut
Kakunkoristeet

Tästedes postaan kakun kerrallaan, aina omaan kategoriaansa. Pysyvät siten paremmin järjestyksessä. Tärkeä kategoria, mikä puuttuu, on hääkakut. Minun täytyy koittaa koota niitä edelliseltäkin koneelta ja pyytää morsiammilta muutamat kuvat, joita mulle ei ole itselle tullut vielä- siis telineissään ja hääpaikalla kuvattuina. Ajan kanssa lisäilen myös muita kategorioita, kuten maalaukset jne.

Kaikkia kuvia en suinkaan ole ladannut mitä minulla on tullut tehtyä, vaan viimeisimmistä 1,5 vuodesta osan. Niin, että voi tilaaja voi kuitenkin suurinpiirtein nähdä minkälaisia kakkuja teen.

Hieno juttu saaha tämä blogi takas suht siihen malliin, että voin alkaa lisäillä aina kakkuja sitä mukaa kun niitä menee. Samoin höpötyksiä on luvassa- ja paljon- kun minusta on kyse smiley. Tuun päivittämään myös hinnaston tänne kans.

Tupperirintamaltakin kuuluu mahottoman mukavia. Muutamia kutsuja onkin jo buukattu- niin elokuulle kuin syyskuulle. Syyskuussahan tulee uusi kuvastokin joten itekki jännään, mitä kaikkea hauskaa sieltä löytyy. Pääsen käymään niin Enontekiöllä kuin ilmeisesti Sodankylässä näissä merkeissä- ihan mahtavaa!!! Ootan innolla jo tutustumista ihan uusiin ihmisiin ja paikkoihinheart.  Sodankylässä kun käy niin pääsee samalla kaupungissa piipahtamaan; Tiimari ja Seppäläkin sieltä löytyy, WAU wink!  Ja Karesuvannon visiitillä voi poiketa Ruotsin puolella falukorvia ja blandsaftia ostamassa. Kyllä vaihtelu virkistää sanon minä. Huippuhomma!Tupperhullutuksia... Onneks näistä mikään ei tälläkertaa ollu minun. Hukkuisin näihin.

Tällä viikolla onkin pakerrettu Kanttiinissa työarkeen totuttautumisen kanssa. On tullu tehtyä parit Angry Birds-, muumi- , prinsessa-, koira-  ja perjaina vielä hääkakut. Näistä kuvia varmaan viikonloppuna sitten tännekkin

. Talokin valmistuu-uuu, saa nähä saanko lämmintä vettä ennen syyskuuta. On tullut sellainen "katsaus" sota-aikaan siinä mielessä, että olen keitellyt vettä niin kattilassa kuin mikrossa aina tarpeen vaatiessa ja oppinut jälleen tässä viikkojen saatossa ettei ikinä pitäis pitää mitään itsestään selvyyksinä. Arki lapsen kanssa ilman lämmintä juoksevaa vettä ei ole ollu helppo ja en ole varmaan ikinä ollu näin kärttynen ja pinna tiukalla kuin nyt olen ollu. En ees tieny, että minusta löytyy tämmönen kaamea puoli! Sitten kun remppa on oikeasti  valmis ja saan sitä kaipaamaani lämmintä vettä, itken varmasti silloin yhtä vuolaasti onnesta, kuin vesi tippuu kranasta.

Nyt kuitenkin putiikki kiinni ja lapsi ESIKOULUSTA hakemaansurprise. Mie en voi käsittää milloin minun vauva on noin kasvanu isoksi. Senhän täytyy tarkoittaa, että mieki olen vanhentunu ?!? Missä välissä oisin ehtiny ees niin tekemään!?
En ole vanhentunut. Viisastunu kylläkinwink, vanhene en enää.