Mummoksi tullut oli saanut tehtäväkseen tuoda pienen tytön ristiäisjuhliin mukanaan jalanjälki pikkuleipiä. Niinpä hänet oli ohjattu minun luo wink.Herrasväenpikkuleipätaikinasta tehtyjä, väliin laitoin vadelmamarmeladia.
Olen tehnyt hintakartoitusta netistä ja nyt mulla on pikkuleivillekkin oikeat kiinteät hinnat : erikoispikkuleivät (kuten nämä) ovat 38€ / kilo. Sisältää yritystoimintaan kuuluvan arvonlisäveron 13%.

Mummeli tuli vielä maanantaina oikein kehumaan näitä, sanoi niillä olleen hurjan sukseen juhlissa. Varsinkin lapset olivat olleet innoissaan. Kivaa, miten ihmiset antavat myös positiivista palautetta. Pienistä ja itelleensä mitättömiltä tuntuvista asioista. Lämmitti ainakin minun mieltä.Bokseihin pakattuina. Sain tässä joku aika sitten paljon uutta mainos/pakkausmateriaalia kun tilasin niitä saatuani logon yritykselleni. Olen niin ylpeä logostani, että!!!! heart

Nyt on jopa uusia käyntikortteja ja tällä kertaa katoin tarkasti, että painatukseen tuli oikea puhelinnumero... Saapi sieltä "väärästä" numerosta vastannut Arikin ehkä kohta lakata vastaamasta kakkutilauksiin wink.