Eilisestä kuvien siirron onnistumisesta johtuen halusin heti kokeilla saanko viikko ennen kesälomaani tilatut kakut tänne blogiin. Ja sainhan minä! En ole onnella rajaa, kun tämä taas toimii reaaliajassa.

I´m so back in business!!!

Nähtäväksi jää, mitä teen tekstien ja kategorioiden kanssa, kun vanhat kuvathan eivät siis tule palautumaan enää. Katson tässä jos saisin tehtyä sellaisia suuuuppeeer pitkiä postauksia, jotka laittasin yhteen kirjoitukseen per kategoria? Tyyliin lasten kakut/ valmistujaiskakut / ristiäiskakut /muotokakut /voileipäkakut /pikkuleivät jne....  Sitten ne löytyisivät jälleen kategorioiden takaa, kun painaa sitä tuosta sivusta. Nythän siellä on vaan tekstit ilman kuvia siisfrown. Monta iltaahan tähän showhun nyt menee, mut toisaalta tämä on minun työ ja kiva kun edes muutamakymmen näytekakku per kategoria löytyisi nyt alkajaisiksi täältä.

Koska aloitin 3 vkon kesälomani viikon myöhemmin kuin aiempina neljänä vuotena, pääsin kerrankin tekemään myös Hannalle synttärikakun! Ihanan pinkin Cuccin laukun, joka kimalsi ja häikäisi wink! Superihana kakku tehä, kiitti Hanna tilauksesta!Ilpolle sama juttu, aina ollu lomilla ennen kun hänen synttäreitä on juhlittu. Nyt onnistui tämäkin tilaus.

Olen sen verran mukavuudenhaluinen nainen, etten yksinkertaisesti tee töitä lomalla, vaikka niiin niiin monesti tekee oikein pahaa kieltäytyä tilauksesta ja monesti jopa voisinkin ne tehdä. Johonkin se on vaan raja lomalla vedettävä, ellei halua huomata leiponeensa kakkuja koko loman ja olleensa tilausten vuoksi sidottu kotia. Ja sitten ei ole kiva että jollekki teen, toiselle en. Täytyy pysyä linjassa. Näillä mennään, anteeksi ihan kaikille, joille jouduin sanoa "ei kiitos". Tänä vuonna niitä olikin yllättävän paljon, koska niin monet tilaajani kuitenkin haluavat kakkuunsa jotain "erikoista" teemanmukaista. Emman Kanttiinissa teki kyllä peruskermakakkuja valmiiksi tekemilläni kukkakoristeilla, mutta kaikille se ei riitä. Niille joille riitti, olivat palautteen mukaan hyvin tyytyväisiä. Hyvä Emma!Levillä juhlittiin tupareita, kaunis uusi talo oli tullut vihdoin valmiiksi.PeruskakkuaKakun kanssa hyydytetty voileipäkakkuEdellämainituissa tupareissa oli tarjolla myös voileipäkakkuja, ja paljon!Yleensä en koskaan tee koristeita erikseen, mutta tein poikkeuksen, kun asiakas oli sitä mieltä, että laitappa sitten mummon mukaan koko kakku tulemaan Jyväskylään asti linja-autolla. Mummo kun lähti täältä Kittilästä lapsenlapsensa ristiäisiin tulemaan..