Niin se on loma ohitse ja huomenna palaan taas töihin. Vaikka lomailu on mukavaa, niin on kyllä enemmän kuin kiva mennä töihinkin. Siellä tulee lämmintä vettäkin hanasta, toisin kuin kotona.

Ja pakko myöntää sekin tosia-asia, ettei minusta ole 24/7 äidiksi, mitä tämä loma nyt on pitänyt sisällään. En vaan ole vaikka haluaisinkin olla Vuoden Superäiti. Tai en tiä ees haluanko olla moinen, en oikeastaan. Olen niin tottunut siihen elämässäni, että "saan" käydä töissä, on ne isi/mummola-ajat lapsella jne.  Nyt kun ne kaikki ottaa pois ja jäljelle jää remonttikoti ja lapsi, niin kolmen viikon jälkeen on oikeinkin valmis palaamaan arkeen. Hattua nostan teille, jotka elätte pelkästään kotona, lasten ehdoilla aina vaan. Tarkottaako se sitten että olen huono äiti, vai mitä ikinä olenkaan,  eikä minun kolme viikkoa ei ole mitään isossa mittapuussa, mutta muistanpa taas miten ihanaa minun työ/kotiarki onkaan. Edes loma ei päihitä sitä, jos sitä nauttii liian suurina annoksina. 

Ens viikolla on taas kova kakkuviikko, sekä seuraavalla. Pääsee oikein rytinällä taas töihin kiinni, mikä on oikein mukava asia. Laitoin äsken Vuodatukseen sähköpostia, koska en voi vieläkään ladata kuvia tänne ja vanhathan eivä tule palautumaan- sen jo tiedämme. Ja päätin nyt, että jos pian ei blogia pysty täysipainotteisesti täällä pitämään, muutan sen bloggeriin. Tämä kun ei kuitenkaan ole pelkkä harrastelijablogi, vaan työblogi pääasiassa. Vaikka olenkin siihen sekoittanut jo kaikkea muutakin hölpötystä, syystä siitä, että työ- ja omat hullutukset menee niin käsikädessä etteipä niitä tarvi minun puolesta sen kummemmin erotella. Ja virallisia nettisivustoja en ees mieti vaihtoehtona, ne on niin jäykkiä, eivätkä elä samallatavalla kuin blogi elää. Pidän siitä ajatuksesta, että asiakas / lukija oppii tuntemaan tyypin tekstin takaa. Mulle tämä ei ole juttu, missä koitan esittää, jotain mitä en oikeasti ole mutta joka saattaisi kuulostaa kivalta ulkopuolisille, vaan juttu missä näette millainen olen ja mitä tehen. Se jää lukijan päätökseksi sitten pitääkö hän tyylistäni/ tekstistäni /tekeleistäni vai ei.

Tuppereistakin pitää aina saada sanoa muutama sana, joten tähänkin väliin muistutan kuinka syksy tulee ja on taas kiva pitää kutsuja kotonaan kun ihmiset palailevat lomiltaan. Elokuussa oli tarjouksessa taas paljon juttuja, kuten MIkroGourmet sekä vuosia itellä kovassa käytössä ollut MikroPlus-kannu, jossa teen niin aamupuurot, sulatan voit ja suklaat sekä keitän perunat. Nämä ja paljon muita tarjouksia voit nähä täältä . MIkäli ite kutsut ei niin kiinnosta, mutta tuotteen voisi haluttakkin, niin teen aina kuun lopussa irtotilauksen juuri näitä asiakkaita varten. Minuunhan voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, Kanttiinin facesivustolla, kommentoimalla tänne tai tulemalla suoraan käymään Kanttiinissa arkiaamuisin. Vastailen kysymyksiin tuotteista, sekä kutsujen pidosta, jos vain on jotain mikä mietityttää.

Mutta nyt kauppaan ja valmistelemaan jo huomista Kanttiini-päivää. Ihana nähä taas omat kanta-asiakaat eli pyörätuoliremmikin! Oikein on ikävä kaikkia niitä papparaisia ja mummoja.