Eilen se tuli postista, uusi kuvasto ja myös uusi syksyn tarjouslehtinen.
Paljon uusia tuotteita ja vanhoja uusissa väreissä. Rakastan värejä, siksikin tämä tupper on myös minun juttu ihan täysin!

Uutta nyt Tupperilla on myös se, että emäntä saa aina emännälahjan lisäksi  tasolahjoja siten, että jos on myyntiä vaikka- sanotaan 500€ kutsuilla, niin saa sen 500€:n tasolahjan- sekä myös alemman tason eli 300€:n lahjan kanssa. Sitä ei ole ennen ollut. On ollut vain se lahja, mille tasolle on yltänyt. Syyskuussa kutsut pitävälle tämä tarkoittaisi, että emäntä saisi yläkuvassa näkyvät 3 kpl säilytyslaatikot ja jos myyntiä olisi 300€ niin mukaan tulisi myös silikoninen leivinalusta. Jos myynti olisikin 500€ niin vielä saisi lisäksi leipävuuan...

Vko 37 oliki sitten oikein "rähinä" viikko. Siellä kutsut pitävät saavat vaihtoehtoiseksi emännänlahjaksi Speedy chefin ja silikonilastan. Lisäksi kaikki vieraat saavat ilmaiseksi CheeSmart minin.Nyt oli muuten sitte syyskuussa tarjouksessa tuo yrttileikkuri, mikä ainaki mulla on jatkuvassa käytössä. Sillä kun silppuaa niin sipulit, suklaat, pähkinät kuin hedelmät. Kakkuhommiin löytyi muitakin kivoja tarjouksesta nyt kun Suorakulmainen juhlakupu on alennuksessa, sekä pursotinpussi.

Muvavia hommia, mie ainaki innostuin kovasti!

Ens sunnuntaina lähtee sitten elokuun irtotilaus menemään, joten jos joku jäi mietityttämään elokuun tarjouslehdykeestä niin vielä ehtii tilaukseen mukaan. Siellä oli mm. se MikroPlus kannu millä keitti niin potut ko puurot ja sulatti suklaat ja voit. Linkki tarjouksiin löytyy sivun reunalta.